Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne brini se previše, dok može neko da dešifruje napisano, sve je u redu.
Маах, не бринем.. Само, кад хоћу честитку да напишем.. Два дана вежбам на папиру једну реченицу да напишем, ко зна шта могу да прочитају... 🙄

Морам да вам кажем. Направила сам мазалицу од препране свињске масти и рузмарина. Генијална је за кожу.
Чак и за лице. Чекам да се стегне, па да је растопим, процедим и сипам у теглице.

Jedno vreme sam koristila nešto slično za pete.

Jedno vreme sam koristila nešto slično za pete.
Ово је за лице одлично, за боре је свињска маст кева.

Моје дете као беба имала неку инфекцију коже и бронхитис и докторка, (изузетна, искусна) ми препоручи да је целу после купања мажем препраном машћу. Ја се шокирала.. Али стварно је одлична. Од тад увек има теглицу опране масти.

Imam da izjavim za televiziju da sam lav i da imam izvanredan rukopis, i ne samo to, nego sam u stanju da falsifikujem tuđe, bez problema.
Al ok, meni je u osnovnoj bilo smrtno dosadno, dosadu sam prekraćivala popunjavanjem neke radne sveske sa tehničkim pismom, iz sestrine elektro škole. Ja joj popunila, ona dobila ocene, njen levoruki švrakopis i dalje retko ko može da pročita, a ja vala ne mogu ni da krenem da kopiram :lol:

Imam da izjavim za televiziju da sam lav i da imam izvanredan rukopis, i ne samo to, nego sam u stanju da falsifikujem tuđe, bez problema.
Al ok, meni je u osnovnoj bilo smrtno dosadno, dosadu sam prekraćivala popunjavanjem neke radne sveske sa tehničkim pismom, iz sestrine elektro škole. Ja joj popunila, ona dobila ocene, njen levoruki švrakopis i dalje retko ko može da pročita, a ja vala ne mogu ni da krenem da kopiram :lol:
Ja imam da izjavim da kao bik/devica umem jako lepo da pisem ali me jako mrzi i zato pisem kao nogom

Мислим да сада сви ружније пишу. Мање се пише руком.
To možda kad porastu, ali tada im je već formiran rukopis. Mala deca do 4. razreda sve pišu rukom, domaći imaju svaki dan iz svih predmeta, ništa se nije promenilo. Ali, da pišu u slobodno vreme, ne pišu. Nismo ni mi, iako nismo imali telefone i kompjutere

Joj da ti pravo kažem, nije baš briljirao kako je mogao :lol:
Izvukla ga informatika, matematiku je uradio samo pola. A to je jako bitno za ovaj drugi koji želi da upiše

evo opet...:lol:

pa ok, upisace neki fax, mozda posle moze da predje na drugi. ne znam kako to sad ide. jako je bitno studirati, jer to je najlepsi period u zivotu. prva polovina 20ih mladi smo, a punoletni, ceo zivot je pred nama, dugacki raspusti, izlasci, vremena za blejanje.

neki kuvari pocinjali su da rade i sa 15 godina, meni je to uzasno, nezamislivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back