- Poruka
- 54.759
Е јбг, сад ми сруши снешка.Samo hoću da izjavim za Dnevnik da moj lav piše baš lepo, za razliku od device za koju mislim da piše nogama kad niko ne gleda.
Таман сам нашла оправдање.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е јбг, сад ми сруши снешка.Samo hoću da izjavim za Dnevnik da moj lav piše baš lepo, za razliku od device za koju mislim da piše nogama kad niko ne gleda.
Е јбг, сад ми сруши снешка.
Таман сам нашла оправдање.![]()
Маах, не бринем.. Само, кад хоћу честитку да напишем.. Два дана вежбам на папиру једну реченицу да напишем, ко зна шта могу да прочитају...Ne brini se previše, dok može neko da dešifruje napisano, sve je u redu.
E pa izvini, nisam htela.Е јбг, сад ми сруши снешка.
Таман сам нашла оправдање.![]()

Реци да си помешала децу!E pa izvini, nisam htela.![]()
Морам да вам кажем. Направила сам мазалицу од препране свињске масти и рузмарина. Генијална је за кожу.
Чак и за лице. Чекам да се стегне, па да је растопим, процедим и сипам у теглице.
Ово је за лице одлично, за боре је свињска маст кева.Jedno vreme sam koristila nešto slično za pete.

Ja imam da izjavim da kao bik/devica umem jako lepo da pisem ali me jako mrzi i zato pisem kao nogomImam da izjavim za televiziju da sam lav i da imam izvanredan rukopis, i ne samo to, nego sam u stanju da falsifikujem tuđe, bez problema.
Al ok, meni je u osnovnoj bilo smrtno dosadno, dosadu sam prekraćivala popunjavanjem neke radne sveske sa tehničkim pismom, iz sestrine elektro škole. Ja joj popunila, ona dobila ocene, njen levoruki švrakopis i dalje retko ko može da pročita, a ja vala ne mogu ni da krenem da kopiram![]()
To možda kad porastu, ali tada im je već formiran rukopis. Mala deca do 4. razreda sve pišu rukom, domaći imaju svaki dan iz svih predmeta, ništa se nije promenilo. Ali, da pišu u slobodno vreme, ne pišu. Nismo ni mi, iako nismo imali telefone i kompjutereМислим да сада сви ружније пишу. Мање се пише руком.

I njega su sigurno morile brige, ko se sprema za avgust ne izlazi, nema drustva nema bazena.Bravoo!!!
Mi nismo ni sumnjali u njega, ali sam svesna šta je roditeljska briga![]()

Imam da izjavom za televizor da je moj sin položio prijemni na prvom fakultetu na koji je izašao, ali taj mu nije prva želja, pa cekamo 30.jun i ovaj držimo u rezervi![]()

Joj da ti pravo kažem, nije baš briljirao kako je mogaoa samo ser.uckas ovuda kako on nista ne radi, ne uci, samo bleji.![]()

Joj da ti pravo kažem, nije baš briljirao kako je mogao
Izvukla ga informatika, matematiku je uradio samo pola. A to je jako bitno za ovaj drugi koji želi da upiše