Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.748
Jel si ti na moru?Pijem kafu, gledam lijepo sunce i danas mi za sreću ništa više ne treba .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si ti na moru?Pijem kafu, gledam lijepo sunce i danas mi za sreću ništa više ne treba .
Znqci dosla bi na granicu da bi te vratili?Istražujem po netu da li je neko prošao u Grčku sa antigenskim negativnim.
Izgleda ću morati da rizikujem.
e je.biga verujem da se tetka bas potreslaIpak ne dolazim, možete da odahnete![]()

Ne još,planiram sledeće sedmice . Kćerki stalno pomjeraju ispit a planiramo zajedno pa čekam.Jel si ti na moru?

Како је било јуче?ja samo cekam 30.jun da se zavrsi ludilo oko prijemnih pa da se napijem, jal od srece, jal od muke![]()

Znaci 1. jula se pije brufen i obavezno mokar peskiric oko glaveja samo cekam 30.jun da se zavrsi ludilo oko prijemnih pa da se napijem, jal od srece, jal od muke![]()

Облози од купуса (изударај га мало да пусти сок) и вуна.Mislim da me je išijas baš stegao ili lumbago ili neki drugi oblik nekog užasa, bole me krsta, pomalo vešanje nogu i stomak u maloj karlici, neophodan mi je vruć pesak, dok dospem do mora i sunce će se ohladiti, a ne pesak![]()
uzmi nesto ovako za produzni
slobodan dan, kafetin i peskiric oko glaveZnaci 1. jula se pije brufen i obavezno mokar peskiric oko glave![]()

jao sto je bilo lepo juceКако је било јуче?
Дашта него ћеш од среће![]()

Јао, дивноjao sto je bilo lepo juce
skola je mnogo lepo sve organizovala, bilo je i ono bacanje kapa na kraju, od koji me jedna pogodila posred glave dok sam snimala![]()

ja od bidermajera ceo zivot bezim ko djavo od krstaЈао, дивно
Боље капа него бидермајер![]()

zasto?Ipak ne dolazim, možete da odahnete![]()

Исто.ja od bidermajera ceo zivot bezim ko djavo od krsta![]()
jednom me klepio u rame, ali sam se junacki izborila...on odleteo na levu a ja otrcala na desnu stranu :junak:
obavezeГде си ти, Жабице нешто те нама...

Ја се склоним у неки запећак.jednom me klepio u rame, ali sam se junacki izborila...on odleteo na levu a ja otrcala na desnu stranu :junak:
i bila sam u cosku, 10m dalje od hvatacicaЈа се склоним у неки запећак.
nikada nisam stajala da hvatam bidermajer jer sam stara kao kornjaca i udala sam se pre sto godina kad se nije ni bacao bidermajerЈа се склоним у неки запећак.

kako nije, kad sam bila mala bacao se bidermajernikada nisam stajala da hvatam bidermajer jer sam stara kao kornjaca i udala sam se pre sto godina kad se nije ni bacao bidermajer
tu amerikanstinu smo uvezli u ovom veku cini mi se![]()
toliko sam matora da se ne secam nicega kad sam bila malakako nije, kad sam bila mala bacao se bidermajer