Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20210616_202714.jpg

bila danas sa drugaricom u ikei, polse smo isle na pizzu, pa pile kafu.

ona svasta kupila, ja kupila variera umetak za kuhinjsku policu i podigla sad komp na to. mrzi me ivar dasku da stavljam. htel sam ivar na nosace police ove nogice da.iskoristim. za sad neka ovako

malo je to čim imaš produžni :(

pa malo je. ceo komp mi je na produznom. u drugoj sobi imam 4 uticnice, ali su razbacane. opet bi komp morao na produzni.

u predsoblju je 1 i u kuhinji je tesno. ostavili jednu dole za frizider, jednu trofaznu za sporet, 1 gore za aspirator i dve iznad radnog elementa. a nisu predvideli za lampu, pa masinu za sudove, pa odvojeno rernu od ringli.

Nisam vam rekla, skoro sam otkrila Rimelov lak što se suši za minut. Oduševljena sam. Ne traje mi mnogo, jer sam uzela bordo i koralno crven, ali dva dana bez problema. Evo sad imam još, od četvrtka, beli su vrhovi, a samo jedan sam odvalila malo na vrhu, ali nisam sudove prala, samo par stvari, usput, možda desetak čaša, tanjira...
kupila sam crveni i tamno sivi marker flomaster, to su dve boje lakova koje načešće nosim pored onih bledih nude

kad se izbele ivice nokta, samo popravim tim flomasterom i uopšte se ne vidi da nije lak xexe

ko će da skida sve, ili čeka da se osuši popravka lakom (ovim produžiš boju makar na još jedan dan da izgleda savršeno)

ne treba hvala 😇

• Voli
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back