- Poruka
- 98.702
dobro bre Bogi, hoces da sad krene da me grize savest, posle toliko godina 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Размишљај да је то било за његово доброdobro bre Bogi, hoces da sad krene da me grize savest, posle toliko godina![]()

realno, spasio se covekРазмишљај да је то било за његово добро![]()
![]()

nadam se da cita ovorealno, spasio se covek![]()

šta, ne veruješ da je prosek posle tuširanja ladnom vodom 25mm?Форумски стандарди.
Као и мушки просек овде 25. Просек!
okej, slobodno se i vi ispovedite, kome li ste unistile zivote?![]()

Јеси ли од бившег бившег и ти побегла кући или код бившег?Mene prosio bivši bivši, dok sam bila s bivšim, a posle jedno pet godina od našeg raskida, kad se uverio valjda da ga nijedna druga neće, pa došao kod mene pod izgovorom prve ljubavi![]()
Јеси ли од бившег бившег и ти побегла кући или код бившег?

Није ни важно. Испало је баш онако како треба да добијеш баш то јаре које имашA možda me je stvarno i voleo, ne znam, bili smo u velikoj ljubavi, nezavršenoj, možda mu je trebalo pet godina da se opasulji, evo ne znam

MuskarciA možda me je stvarno i voleo, ne znam, bili smo u velikoj ljubavi, nezavršenoj, možda mu je trebalo pet godina da se opasulji, evo ne znam
ženea jos mozgam da li je pametno sto pristadoh da opet probam sa ovim mojim tipom.

Хајде, нека вам успе и буде лепоJa jos mozgam da li je pametno sto pristadoh da opet probam sa ovim mojim tipom.
Al ajde...
Znam da mu je stalo, ne bi se trudio toliko kad sam digla ruke, al ne nervira sto mi glumi frajera

a pa tako si velika a nisi osnovno naučilaMa mi se poreckamo zbog daljine, ili ja krenem da tripujem da se on ne trudi dovoljno i tako, pa ga napenalim, on me malo pusti da izduvam i tako hehehehhe
Staa pa tako si velika a nisi osnovno naučila