Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
I dobra švargla uz ribanac, mi je bolja od bilo kog slovačkog kulena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno se ne sipa kasicicom vec lopatomsad ima i kafa od slonovog izmeta.posle cibetke je najskuplja
Несам школовала.Па кафа је. Они то не сваре, то буду цела зрна која се вадеАли прођу неки специјалан хемијски процес
![]()
sameljuVerovatno se ne sipa kasicicom vec lopatom![]()

znas li kakvu je svarglu mm napravio zimusI dobra švargla uz ribanac, mi je bolja od bilo kog slovačkog kulena.

Јао, кад те начешем да нешто не знаш, ебо си јежа у бодљицеo boze...napitak od kake![]()

hrana za pse i macke.fujznas li kakvu je svarglu mm napravio zimus
skembice o bo za vam![]()
Паметно.
znas li kakvu je svarglu mm napravio zimus
skembice o bo za vam![]()

bacila bi peglu i na smrad i na izgledШкембиће нисам никада пробала. А бих, можда ми се баш свиди.
Desi kvinsihmm, znaci ubodes prstom u gov.no, jel?
kazu gov.no od ptice donosi srecu, ne znam kako se kotira majmun i kad ga ubodes. gov.no, mislim. mozda su onda jace sanse nego kad te slucajno strefi pticje iznebuha
I ja smatram.bacila bi peglu i na smrad i na izgled

Ја ћу донети зелену салату!Ako je ostalo za degustaciju, možeš poneti u subotu![]()
То не сме да смрди ако се добро направи, и припреми пре.bacila bi peglu i na smrad i na izgled
to je trebalo da bude iznenadjenje, je.biga sadAko je ostalo za degustaciju, možeš poneti u subotu![]()

smrdi veruj mi.mozes da ga napravis kako god hocesТо не сме да смрди ако се добро направи, и припреми пре.
eee, jos onomad sam preporucivala nesgold, tari cini mi seŠto se kafe tiče, u zadnje vreme apsolutni favorit - nesgold espreso, bez šećera, hladna, mućena, što bi bogi rekla - bolja od svakog sladoleda![]()
Не могу да тврдим док не пробам.smrdi veruj mi.mozes da ga napravis kako god hoces
). Мислим на зачињено и уз ракију.