Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam s einace psihicki smirila sad tako sto sam sat vremena skakala po stanu.

samo da nisma razhebala disk i bice ok. ovi dole stalno nesto cukaju, lupaju....idu mi na zivce, nervozna sam inace i pustim onu evrovizijsku pesmu iz ukrajne go a shum i pocnem da skacem i posle anstavim uz drugu muziku i ba sje bilo prijatno. mislim da im se tresao plafon od mene. :lol:

ja sam s einace psihicki smirila sad tako sto sam sat vremena skakala po stanu.

samo da nisma razhebala disk i bice ok. ovi doel stalno nesto cukaju, lupaju....idu mi na zivce, nervozna sma inace i pustim onu evrovizijsku pesmu iz ukrajne go a shum i pocnem da skacem i posle anstavim uz drugu muziku i ba sje bilo prijatno. mislim da im se tresao plafon od mene. :lol:
taman se i sir lepo rasporedio svuda :malav:

jedva cekam da zavrsimo sa ovim iseljavanjem stvari jer cemo obe da poludimo
citavog zivota sam mu prebacivala sto sakuplja sve i sto ne pravi selekciju
sad je ta njegova osobina nama olaksala stvari jer je sacuvao sve racune
o namestaju ne pricam, to u svakom slucaju iznosimo jer ne moze niko da ga otkupi za sumu koja ima smisla
pricam o ugradnim ormarima, kuhinji, kupatilskom namestaju, klimi, rol zavesama..sve to je platio nesto preko 15000eu
pitali smo njegovg prijatelja da li je zainteresovan za otkup
jeste, kako nije..muzicari su sirota kategorija ovog drustva
ali ne bi da plati trecinu vrednosti stvari koje su neostecene i izgledaju kao da su tek usle u stan
on bi da mu poklonimo
ali je u martu prosle godine podigao zakup za 50% kad niko nije podizao i kad su oni koji su mogli ljudima smanjivali jer je sve stalo
ljudi nisu normalni
ulazio je u stan i iznosio neke stvari za koje tvrdi da su njegove, samo da ih je tu drzao????
i da jesu, odakle ti pravo da ulazis u stan kad nikog nema od vlasnika stvari
pa to je kradja!
ljudi nisu normalni
i ja ne znam da li on zna kako ce sva ova nekorektnost da mu se obije o glavu

Како си ти?

shebano eto kako.

plus moram da pocnem da gledam za posao...a tako me mrzi da radim.

videh negde na netu neko postavio u stan plocu na kojoj pise - zelim samo da spavam, pijem kafu i pravim stvari.

moj problem je sto ja ne mogu da radim fixno od -do, bolje bi mi bilo da imam zadatak koji treba da zavrsim u nekom roku, pa da sama odredjujem svoje vreme. i da radim sama, jer ne mogu sa ljudima. ljudi su uzasni.

mene bi npr. potreslo ono sto je tebi kolega napravio kao ok je kupati se sa maskama, i onda ako precutis ispadnes na neki nacin kreten, jer kao on je u pravu, a kolega ti je tezak debil.

i to je smao sitnica, a zamisli krupnije stvari.

mene bi npr. potreslo ono sto je tebi kolega napravio kao ok je kupati se sa maskama, i onda ako precutis ispadnes na neki nacin kreten, jer kao on je u pravu, a kolega ti je tezak debil.

i to je smao sitnica, a zamisli krupnije stvari.
a sta je on njoj napravio?? ispricao covek pricu, glupi kancelarijski razgovori, povrsinski odnosi u kojima bogi ni na kakav nacin nije ispala kreten. sto bi to bilo koga potresalo?
ti mi ne delujes bas kao osoba koju ce tudje gluposti doticati ili potresati, ti si bar neko ko tera svoj fazon i nema pardona

a sta je on njoj napravio?? ispricao covek pricu, glupi kancelarijski razgovori, povrsinski odnosi u kojima bogi ni na kakav nacin nije ispala kreten. sto bi to bilo koga potresalo?
ti mi ne delujes bas kao osoba koju ce tudje gluposti doticati ili potresati, ti si bar neko ko tera svoj fazon i nema pardona

poenta je u tome da precutis nesto da se ne bi zamrala nekoj budali, a takvih budala ima koliko hoces. konkretno to precutkivanje. dopustis nekoj budali da misli da je pametna.

pa sta te briga sto neka budala na poslu misli da je pametna? zasto da trosis svoju energiju i zivce na neke budale?
ja radim u firmi sa preko 100 ljudi. vec bih zavrsila u lazi da sam se nervirala zbog svake budale koja misli da je pametna.
zabole me bas. radim svoj posao, imam 2 (i slovima DVE) koleginice sa kojima se druzim da bi mi brze proslo vreme kad nema da se radi. cekam sms iz banke na kraju svakog meseca i uzivam :lol:

pa sta te briga sto neka budala na poslu misli da je pametna? zasto da trosis svoju energiju i zivce na neke budale?
ja radim u firmi sa preko 100 ljudi. vec bih zavrsila u lazi da sam se nervirala zbog svake budale koja misli da je pametna.
zabole me bas. radim svoj posao, imam 2 (i slovima DVE) koleginice sa kojima se druzim da bi mi brze proslo vreme kad nema da se radi. cekam sms iz banke na kraju svakog meseca i uzivam :lol:
Plus zamisli u da se sa nama raspravlja svako ko misli da se mi pravimo pametni.
Pa to zacarani krug.
I nas ima oko 100, a druzim se isto sa 2, 3 osobe

ja bih gledala da u mom kolektivu do 100 ljudi ostane samo jedna osoba tjah ja. :mrgreen:

ne znam kako bih podnela toliki kolektiv, barem blizi kolektiv onaj sa kojima saradjujem...ok oni sa strane

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back