Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ne volim drhturavu hranu tj hranu mekane konzistencije lol
u to mi spadaju i pihtije, pudinzi, suflei, nebitno da li je slano ili slatko, bas mi ne ide.
a moje jedince (koje jede kao kamiondzija, samo nek je jestivo) obozava skembice i spricer sa rozeom uz iste :eek: pihtije, svraglu..bljuv...to kod majke nema na meniju, ali bez blama naruci u restoranu, carica.

ako ste prestali da pisete o hrani dok sam ja iskucala post, edite skembice svi na gomili,.
Ни ја не волим ништа пихтијасто. Ни што се лепи за зубе, типа алва, шећерна вуна, карамел. Не волим ни ратлук, ни шампите.

u to mi spadaju i pihtije, pudinzi, suflei, nebitno da li je slano ili slatko, bas mi ne ide.
a moje jedince (koje jede kao kamiondzija, samo nek je jestivo) obozava skembice i spricer sa rozeom uz iste :eek: pihtije, svraglu..bljuv...to kod majke nema na meniju, ali bez blama naruci u restoranu, carica.

ako ste prestali da pisete o hrani dok sam ja iskucala post, edite skembice svi na gomili,.
Neka, nek jede dete.
Ima potrebu.

Ijao, drhturave krempite, pa princes krofne, pa filovi razni...i skembici s parmezanom, pa tacno bih ih sad rado doruckovala.

Ма то, бре, није кафа, напитак од каке који се продаје будалама по баснословној цени.
Зна се шта је кафа, побогу.
Па кафа је. Они то не сваре, то буду цела зрна која се ваде :mrgreen: Али прођу неки специјалан хемијски процес:lol:

o boze...napitak od kake :rotf:
mesto broj 2

Jgfbrc88jffa1abYZUUuUsyDiz_KAj3EuRuH1MtNbfBcG_s1yCS_R23YBKTWK-zSOzviFiMxx8wHZT4gcD8TkyCcd75xjIttiSAW9DyLEir9X3O4r5NbsKc

jooooj vidi ove sto gustira :rotf:

ma nije napitak od kake
nego iz kake vade nesvarena zrna kafe
Дивота...а од каке зрна добију божанствени укус који, претпостављам, знају да цене само врхунски познаваоци...по високим ценама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back