gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
livadski original A kvalitetamozda med nije bio pravi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
livadski original A kvalitetamozda med nije bio pravi![]()
sad ces na bazen da odes 2024
А 15.јуна је некад отваран базен и у пола 9 смо већ били у реду за карте...
А 15 минута секса? Ни мед није више што је некад био.livadski original A kvaliteta
bio je dobarА 15 минута секса? Ни мед није више што је некад био.
Други пут багремов, па ће бити три!bio je dobar
dve poze
То од сутра, ја сам се смрзавам од недеље...а и за сутра пише бедна 23 степенаajde sta kukate, od sutra 30 stepeni pa se brckajte po bazenima do mile volje![]()

ma kakav bagremovДруги пут багремов, па ће бити три!
Није битан базен, то је само параметар.sad ces na bazen da odes 2024
ma sta ces na bazenНије битан базен, то је само параметар.

ajmo stresovi udrite jos! pa da metla postane prepicka 
glupog li covekaКада сте код базена... Причам са колегом како у Шпанији траже да се плива са маском у мору. А он мртав хладан- ако је гужва има смисла.
Ћути, Богомољка, ћууути... Реци јесте. Осмехни се.
ti si mnogo prosta devojka.zasto ne postanes dama?
Povadila neku odecu koja je bila sklonjena u koferu u spaizu, bacila u masinu....posto mi je postala mala, sad je opet tamanajmo stresovi udrite jos! pa da metla postane prepicka
![]()
Ja ne bih izdrzalaКада сте код базена... Причам са колегом како у Шпанији траже да се плива са маском у мору. А он мртав хладан- ако је гужва има смисла.
Ћути, Богомољка, ћууути... Реци јесте. Осмехни се.

Издржим свашта. Зато имам вас за неиздржеJa ne bih izdrzala![]()

Срећа што ниси мушко, из затвора не бих могао да те извадим...рођени отац мој, једини, највољенији, а тако да ми каже...Издржим свашта. Зато имам вас за неиздрже
Када бих причала све што овде пишем, добила бих батине на улици
То ми је и бака рекла, тебе ће једном неко измлатити само се ти јуначи.
Ти баш гледаш оне рекламе Да се не бациpojela sam neko aprce sira koje s evuklo po frizideru...bilo malo gorkasto, ne puno..reko nema veze ence biti nista. sad mi muka.

Ниси.jesam li se otrovala?
Ти баш гледаш оне рекламе Да се не баци![]()
malo.jel imas proliv?jesam li se otrovala?
Ја сам једном појела воћни јогурт ком је истекао рок пре два месеца. Па сада ви видите колико је то здраво.mozda cu sad da umrem ko mis koji je pojeo otrovni sir...pa da se oprostim.![]()