- Poruka
- 17.475
Sve samo ne moravac .Nije mi jasna ta odbojnost prema nečemu što je tradicija.Pda, nismo mi neki da negujemo Turski marš lol
Bre. Valcer se i igra na svadbama, prvi ples...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve samo ne moravac .Nije mi jasna ta odbojnost prema nečemu što je tradicija.Pda, nismo mi neki da negujemo Turski marš lol
Bre. Valcer se i igra na svadbama, prvi ples...
Šta fali Moravcu, toe poezija igre...... Al prvi ples jeste waltz. Romantika. Sve može kad ljudi vole, osim nekog užasa, a znamo već šta je to, tad biva neprijatno.Sve samo ne moravac .Nije mi jasna ta odbojnost prema nečemu što je tradicija.
Srećan vam 18-i rođendanЈа сам се на данашњи дан пре 18 година од 13 до 18:50 грчила на порођајном столу
На јутарњој кафи у кафићу сам мислила што је ово јастуче мокро када није падала киша
И тако седим у мокром као лудатек када сам пошла кући сконтам- јаој, па мени је пукао водењак
![]()
Prvi naravno treba da je neki stiskavac .Šta fali Moravcu, toe poezija igre...... Al prvi ples jeste waltz. Romantika. Sve može kad ljudi vole, osim nekog užasa, a znamo već šta je to, tad biva neprijatno.
Браво!maturiralo mi veliko dete, prekosutra je svecana dodela diploma![]()

Ја сам се на данашњи дан пре 18 година од 13 до 18:50 грчила на порођајном столу
На јутарњој кафи у кафићу сам мислила што је ово јастуче мокро када није падала киша
И тако седим у мокром као лудатек када сам пошла кући сконтам- јаој, па мени је пукао водењак
![]()
Palim kad neko drugi upali, ili kad nekog ne znam, kad ih vidim prvi put. Ovog decka znam samo iz prepiske, pa kao da se upoznamopalis kameru?
Srecan rodjendan djetetu sad vec velikom !Ја сам се на данашњи дан пре 18 година од 13 до 18:50 грчила на порођајном столу
![]()
Srecan rodjendanЈа сам се на данашњи дан пре 18 година од 13 до 18:50 грчила на порођајном столу
![]()
Ja sam bila kod jednog rodjaka na svadbi.Gosti sa svih strana.Sve samo ne moravac .Nije mi jasna ta odbojnost prema nečemu što je tradicija.
Srecan mu rodjendan i tebi veliki dan.Ја сам се на данашњи дан пре 18 година од 13 до 18:50 грчила на порођајном столу
![]()

Најбрже је прошло прве три најслађе године. Остала сам га жељна из тог периода. Када сам могла да га мазим и гњавим до бесвести. Када су блентави без нас. Када се разнежиш на онај репић изнад врата који с годинама нестаје и на рупице на горњој страни шаке. Јако брзо порасту.Srecan mu rodjendan i tebi veliki dan.
I, da li ti se cini da je tih 18 godina brzo proletelo?![]()

Срећан рођендан детету, предивна млада мајкоНајбрже је прошло прве три најслађе године. Остала сам га жељна из тог периода. Када сам могла да га мазим и гњавим до бесвести. Када су блентави без нас. Када се разнежиш на онај репић изнад врта који с годинама нестаје и на рупице на горњој страни шаке. Јако брзо порасту.
Звучи глупаво, али када ме загрли он мени и даље мирише на бебу![]()

ja sam gospodinD
Da,u pravu si valcer nam je u tradiciji. Samo zemljoradnici igraju kolo i ne stide se svog porijekla .
radeГде сте сви нестали?