Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам се на данашњи дан пре 18 година од 13 до 18:50 грчила на порођајном столу :lol:
На јутарњој кафи у кафићу сам мислила што је ово јастуче мокро када није падала киша :mrgreen:
И тако седим у мокром као луда :lol: тек када сам пошла кући сконтам- јаој, па мени је пукао водењак:lol:
Srećan vam 18-i rođendan ❤️🍀 da ste živi i zdravi sto godina 🎉🎂🥳

E ovako me meni danas :aha:

Prilozi

• Screenshot_20210614_104321.jpg
    Screenshot_20210614_104321.jpg
    77,3 KB · Pregleda: 45
Šta fali Moravcu, toe poezija igre...... Al prvi ples jeste waltz. Romantika. Sve može kad ljudi vole, osim nekog užasa, a znamo već šta je to, tad biva neprijatno.
Prvi naravno treba da je neki stiskavac .
Ne fali moravcu ništa,divim se i nemam pojma zašto plačem kad gledam folklor.To ne može svako da igra .

Ја сам се на данашњи дан пре 18 година од 13 до 18:50 грчила на порођајном столу :lol:
На јутарњој кафи у кафићу сам мислила што је ово јастуче мокро када није падала киша :mrgreen:
И тако седим у мокром као луда :lol: тек када сам пошла кући сконтам- јаој, па мени је пукао водењак:lol:

Sretan 18 rođendan sinu.

Srecan rodjendan djetetu sad vec velikom ! 🙂

Srecan rodjendan

Sunce ti poljubim pa to je sad covek
A do juce bio ovolicki, mali osnovac
Boze kako vreme leti, i koliko smo matori, i jos gore - koliko smo dugo ovde!!

Sve samo ne moravac .Nije mi jasna ta odbojnost prema nečemu što je tradicija.
Ja sam bila kod jednog rodjaka na svadbi.Gosti sa svih strana.
I sad pocela je muzika,zabavna,ples,strana,sve po protokolu.Neko plese,vecina jede,malo podosadno.
Onda odjednom tus i orkestar poce da svira narodnjake.Kad masa ustade da igra,urnebes,ludnica.🙂 Nikad na veselijoj svadbi nisam bila.I gosti iz EU su bili zadivljeni...kaze kod njih su sve svadbe sa valcerima,da umres od dosade.🙂

Srecan mu rodjendan i tebi veliki dan. ❤️
I, da li ti se cini da je tih 18 godina brzo proletelo? :)

Srecan mu rodjendan i tebi veliki dan. ❤️
I, da li ti se cini da je tih 18 godina brzo proletelo? :)
Најбрже је прошло прве три најслађе године. Остала сам га жељна из тог периода. Када сам могла да га мазим и гњавим до бесвести. Када су блентави без нас. Када се разнежиш на онај репић изнад врата који с годинама нестаје и на рупице на горњој страни шаке. Јако брзо порасту.
Звучи глупаво, али када ме загрли он мени и даље мирише на бебу :lol:

Poslednja izmena:
Најбрже је прошло прве три најслађе године. Остала сам га жељна из тог периода. Када сам могла да га мазим и гњавим до бесвести. Када су блентави без нас. Када се разнежиш на онај репић изнад врта који с годинама нестаје и на рупице на горњој страни шаке. Јако брзо порасту.
Звучи глупаво, али када ме загрли он мени и даље мирише на бебу :lol:
Срећан рођендан детету, предивна млада мајко :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back