- Poruka
- 50.456
Mislim da je veca verovatnoca da se on pojavi na svadbi i baci spamAjde još nam pošalji komunalnu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je veca verovatnoca da se on pojavi na svadbi i baci spamAjde još nam pošalji komunalnu![]()
Razmisljam... sta li je Sena doruckovao.Mislim da je veca verovatnoca da se on pojavi na svadbi i baci spam![]()
Ostalo pizze od sinocRazmisljam... sta li je Sena doruckovao.
Ja sam dobila pozivnicu za 02.10. Pozivnica od pleksiglasa. Ove mlade baš izmišljaju ili ja dugo nisam dobila pozivnicu?Dobar dan, ja na svadbi nakon sto godina![]()
To je nešto baš novo. Nisam do sada čula za to.Ja sam dobila pozivnicu za 02.10. Pozivnica od pleksiglasa. Ove mlade baš izmišljaju ili ja dugo nisam dobila pozivnicu?
Slikaću pa pokazati malo kasnije.To je nešto baš novo. Nisam do sada čula za to.
Sa holandskim pecurkama?Ostalo pizze od sinoc![]()
Izgleda da su mi bas te uvaliliSa holandskim pecurkama?
Bože me sačuvaj.fot. čašuDobar dan, ja na svadbi nakon sto godina![]()
ako kapnes lovu sve moze
ma ne, nego sam se zacudio..nisma znao da su krenule svadbeAjde još nam pošalji komunalnu![]()
Hoćeš da te vodim na jednu? Onako domaćinska,tu negdje oko Bg ? Čisto da vidiš kako se raja zabavlja?ma ne, nego sam se zacudio..nisma znao da su krenule svadbe
Buahahha...tako mu i treba....Hoćeš da te vodim na jednu? Onako domaćinska,tu negdje oko Bg ? Čisto da vidiš kako se raja zabavlja?
Odustala sam od toga, dok namažem sve, dok osušim sve, ne mogu. Ovo mi je sad super, pet minuta i ćao, pa koliko god da traje.Oni ne traju dugo ali imaju super siroku cetkicu i bas se fino nanose.
Kupi top coat, mozda osiguras dva dana i uz pranje kose i sudova. Fino mu produzi trajanje