- Poruka
- 98.289
ako krenes sa nasima da se druzis neces je izbecidakle, onda mi ne gine semsa u pecalbi![]()

inace, ovaj moj se usokira svaki put kad dobijem napade slusanja tih gadarija

ako krenes sa nasima da se druzis neces je izbecidakle, onda mi ne gine semsa u pecalbi![]()
Ne znam puno naših, čitaj znam jednu osobuako krenes sa nasima da se druzis neces je izbeci
inace, ovaj moj se usokira svaki put kad dobijem napade slusanja tih gadarija![]()
strasnoNe znam puno naših, čitaj znam jednu osobu
ovi na poslu su pravi srbi, ne daj boze da se jave i pitaju za zdravlje junačko i treba li šta. Srpsko jedinstvo i zajednistvo, odvajkada![]()
bjate, kakav potencijalCrknuta sam.
Procitala sam poslednju stranicu. ?
Pocela sam sa pravljenjem bozicnih keksica i standardno preterujem.
Troja i njene sljokice su me podsetile na ovo. Ne znam sta mi je bilo, verovatno mozdani udar, ali sam ih kupila.
Pogledajte prilog 1067303
Dupe mi izgleda mnogo hot u njima.
Mogu da se nose i na kul stvari
Uglavnom, sljastim.
Baš sam razočarana, moram da priznam. Pronašla sam nekoliko naših na intranetu firme, javila im se i predstavila. Sa jednom Beograđankom sam otišla na kafu na pauzi, ona posle poslala mejl ostalim Srbima pošto ih poznaje i svi kao dobrodošla, trebalo bi da se upoznamo, odemo na piće posle posla, bla bla. Niko se nikad vise nije javio.strasno
ako ima bosanaca i hrvata, drz' se njih
stvarno ce ti pomoci
Ma nisam ja. To je sa Asos stranice.@Bambi jesi ovo stvarno ti?![]()
I ja mislim da je reklama, obula je sandaleja mislila neka manekenka tj. reklama![]()
pfff bas jadnoBaš sam razočarana, moram da priznam. Pronašla sam nekoliko naših na intranetu firme, javila im se i predstavila. Sa jednom Beograđankom sam otišla na kafu na pauzi, ona posle poslala mejl ostalim Srbima pošto ih poznaje i svi kao dobrodošla, trebalo bi da se upoznamo, odemo na piće posle posla, bla bla. Niko se nikad vise nije javio.
znaci pogodila samMa nisam ja. To je sa Asos stranice.
Samo da vidite kako otprilie izgledaju.
Izvini, Buki![]()
![]()
e, ebga, mogla si me pustiti bar jos malo da verujemMa nisam ja. To je sa Asos stranice.
Samo da vidite kako otprilie izgledaju.
Izvini, Buki![]()
![]()
preko guz'ce navuces neki ogromni dzemper sa jelkama i irvasimaA slikacu se i ja, ali na pristojno.![]()
Razmisljam da ih obucem za bozicni rucak kod svekrve.![]()
Svi drugi se druže, imaju svoje grupe, organizuju se, izlaze. Srbi jok. Al zato me Nemica gleda kao malo vode na dlanupfff bas jadno
uplasili se da im ne trazis neku pomoc posto si tek stigla
e, ebga, mogla si me pustiti bar jos malo da verujem![]()
Kupila sam i to.preko guz'ce navuces neki ogromni dzemper sa jelkama i irvasima![]()
ja sam se druzila sa Turkinjom, dok se nije odselilaSvi drugi se druže, imaju svoje grupe, organizuju se, izlaze. Srbi jok. Al zato me Nemica gleda kao malo vode na dlanu
E, ne samo što me uči poslu kao đaka prvaka, nego kad je čula da treba da se selim, ne da mi da iznajmim kola nego insistira da uzmem njena, daće mi stvari iz njene gostinske sobe koju renovira u bebecuja sam se druzila sa Turkinjom, dok se nije odselila![]()
Svagdje je tako .Baš sam razočarana, moram da priznam. Pronašla sam nekoliko naših na intranetu firme, javila im se i predstavila. Sa jednom Beograđankom sam otišla na kafu na pauzi, ona posle poslala mejl ostalim Srbima pošto ih poznaje i svi kao dobrodošla, trebalo bi da se upoznamo, odemo na piće posle posla, bla bla. Niko se nikad vise nije javio.
ko zna cije gene ona vuceE, ne samo što me uči poslu kao đaka prvaka, nego kad je čula da treba da se selim, ne da mi da iznajmim kola nego insistira da uzmem njena, daće mi stvari iz njene gostinske sobe koju renovira u bebecu![]()
nemačke I mađarske, ne znaš šta je goreko zna cije gene ona vuce
odvratna sam![]()
jesmonemačke I mađarske, ne znaš šta je gore
I ja sa odvratna![]()
![]()
Ali obicno je tako. Cista komotnost.Baš sam razočarana, moram da priznam. Pronašla sam nekoliko naših na intranetu firme, javila im se i predstavila. Sa jednom Beograđankom sam otišla na kafu na pauzi, ona posle poslala mejl ostalim Srbima pošto ih poznaje i svi kao dobrodošla, trebalo bi da se upoznamo, odemo na piće posle posla, bla bla. Niko se nikad vise nije javio.
I ja sam došla sama i mislim da svaka pomoć za koju moram da molim nije od srca i ništa ni od koga ne tražim . Ljudi smo, valjda znamo kad je neko tek došao da mu svaka podrška treba.Ali obicno je tako. Cista komotnost.
Obicno imaju posao, porodicu, svoj ritam zivota i ti bukvalno moras da im se jos „preporucis“, da ih na mail pitas za nesto sto te zanima, dobar restoran i sl.
Zvuci smesno, ali ti si tamo dosla sama, i ja sam dosla sama, realno ti njima ne trebas, ali ce hteti da ti pomognu, ne verujem da su to losi ljudi, i tako ce te se pribliziti.