Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kvinsi

Buduća legenda
Poruka
30.931
strasno

ako ima bosanaca i hrvata, drz' se njih
stvarno ce ti pomoci
Baš sam razočarana, moram da priznam. Pronašla sam nekoliko naših na intranetu firme, javila im se i predstavila. Sa jednom Beograđankom sam otišla na kafu na pauzi, ona posle poslala mejl ostalim Srbima pošto ih poznaje i svi kao dobrodošla, trebalo bi da se upoznamo, odemo na piće posle posla, bla bla. Niko se nikad vise nije javio.

Stevcina zabica

Stara legenda
Supermoderator
Poruka
98.289
Baš sam razočarana, moram da priznam. Pronašla sam nekoliko naših na intranetu firme, javila im se i predstavila. Sa jednom Beograđankom sam otišla na kafu na pauzi, ona posle poslala mejl ostalim Srbima pošto ih poznaje i svi kao dobrodošla, trebalo bi da se upoznamo, odemo na piće posle posla, bla bla. Niko se nikad vise nije javio.
pfff bas jadno
uplasili se da im ne trazis neku pomoc posto si tek stigla

Ma nisam ja. To je sa Asos stranice.
Samo da vidite kako otprilie izgledaju.

Izvini, Buki :) :)
znaci pogodila sam :lol:

zendeli

Veoma poznat
Moderator
Poruka
11.910
Svagdje je tako .

pura moca

Zaslužan član
Poruka
135.231
1639516559780.png

Bambi

Elita
Poruka
15.105
Ali obicno je tako. Cista komotnost.

Obicno imaju posao, porodicu, svoj ritam zivota i ti bukvalno moras da im se jos „preporucis“, da ih na mail pitas za nesto sto te zanima, dobar restoran i sl.
Zvuci smesno, ali ti si tamo dosla sama, i ja sam dosla sama, realno ti njima ne trebas, ali ce hteti da ti pomognu, ne verujem da su to losi ljudi, i tako ce te se pribliziti.

zendeli

Veoma poznat
Moderator
Poruka
11.910
Ali obicno je tako. Cista komotnost.

Obicno imaju posao, porodicu, svoj ritam zivota i ti bukvalno moras da im se jos „preporucis“, da ih na mail pitas za nesto sto te zanima, dobar restoran i sl.
Zvuci smesno, ali ti si tamo dosla sama, i ja sam dosla sama, realno ti njima ne trebas, ali ce hteti da ti pomognu, ne verujem da su to losi ljudi, i tako ce te se pribliziti.
I ja sam došla sama i mislim da svaka pomoć za koju moram da molim nije od srca i ništa ni od koga ne tražim . Ljudi smo, valjda znamo kad je neko tek došao da mu svaka podrška treba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.