Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
12308482_10206606181967725_6580961964748454291_n.jpg

Uzela auto :zaljubljena:

I zviznula ga u stubić da razbijem maler za budućnost :lol:

Izgubila se u nekom selu pod Avalom pokušavajući da izadjem na auto-put, mrkli mrak, oznake misaona imenica i dok sam se okretala u nekom sokaku milimetar po milimetar i pazila da ne zviznem zadnji kraj u banderu, samo čujem tup :roll: Nije bio u brzini, šteta je mala, ali će morati kod limara.

Dovezla ga do kuće, sve u redu.

Izgubila se u nekom selu pod Avalom pokušavajući da izadjem na auto-put, mrkli mrak, oznake misaona imenica i dok sam se okretala u nekom sokaku milimetar po milimetar i pazila da ne zviznem zadnji kraj u banderu, samo čujem tup :roll: Nije bio u brzini, šteta je mala, ali će morati kod limara.

Srećno 🍀

Hahah, jao, Redž, sestro moja, nek ti je srećno! <333

Tako sam ja ovu slotinu od tojote zakačila na banderu, očešala vrata iza vozačkih, dok sam manevrisala između auta pored, kestena iza i zgrade ispred, mic po mic, zadnji kraj prošao banderu s leve strane, vuhu, super, da pobegnem od auta pored, da ostavim mesta da vozač može da uđe, samo sam je ođeljala :lol:

Hahah, jao, Redž, sestro moja, nek ti je srećno! <333

Tako sam ja ovu slotinu od tojote zakačila na banderu, očešala vrata iza vozačkih, dok sam manevrisala između auta pored, kestena iza i zgrade ispred, mic po mic, zadnji kraj prošao banderu s leve strane, vuhu, super, da pobegnem od auta pored, da ostavim mesta da vozač može da uđe, samo sam je ođeljala :lol:

Hvala, hvala :cmok2:

Upravo to, gledam da ne udarim jedna stub, ali zato udarim u drugi.
Ja sam vozila Pežo 107, ovo je 206 sedan, kao trokrilni orman. Dok ja steknem osećaj prostora, mehaničari će se obogatiti :lol:

Hvala, hvala :cmok2:

Upravo to, gledam da ne udarim jedna stub, ali zato udarim u drugi.
Ja sam vozila Pežo 107, ovo je 206 sedan, kao trokrilni orman. Dok ja steknem osećaj prostora, mehaničari će se obogatiti :lol:

Hahah, mi smo vozili službenu korsu, malu, kao bubamaru, i odjednom nam dade ovo, kao slon je naspram korsice.
Mi još imamo karavan, naučila sam da vozim veliki auto, ali ovo je grozno :lol:

nek je sa srećom i od mene
i da znaš da će sreća stvarno da te prati sa tim kolima
ko veruje u babske priče--zna da kad se desi tako sitan maler u početku, to znači neće biti većih u budučnosti.

Kakvo osiguranje kad sam ga ogulila o banderu, to jedino kasko pokriva a i to je upitno. Mi nemamo kasko, auto je star 10god, plus se vodi kao privatno vozilo.
Meni je problem što je auto em velik em nema parking senzore plus mu je luk ogroman a prostor ispred moje zgrade minimalan 😬
kasko sve pokriva
mi smo uzeli
iako nije velika vrijednost auta
kad uzmemo drugi na njega se prebacuke kasko
cijena mjesecna osiguranja nije nesto strasno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back