Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Babu mm bolelo uvo. Komšinica joj rekla da stavi čen belog luka, i da će proći. Ona stavila, legla da spava, kada je ujutru ustala, da izvadi - ne može. Ne može da ga uhvati, kako pokušava, on ide sve dublje. Odvede je mm kod lekara, oni kažu da ne mogu ništa da urade, pošalju je u bolnicu.
Stignu oni, kažu im da sednu, sada će doći doktor. Pojavljuje se doktor - novembar, on u uniformi kratkih rukav, visok skoro 2m, ima preko 100kg. Baba kada ga je videla, oduzela se od straha. :sad2: Dobro nije pobegla iz bolnice.
Izvadio joj bezbolno, vakuumom.

Sada cete da se smejete ali probajtr ovo.
Znate da se patim sa sinusima cim zaslinim zacepim se. Usi mi se zacepe i dobijem savet i deluje.
Beli luk utrpate u nozdrve. Ja sam veci cen podelila na dva pa zaglavila naravno tako da kogu i da ga izvadim 😅 velik cen. Ljudi iscuri sve ononsto se talozilo godinama mislim 😅
У комунистичкој Румунији су сређивали проблеме са синусима одзада. Можда да пробаш.

Babu mm bolelo uvo. Komšinica joj rekla da stavi čen belog luka, i da će proći. Ona stavila, legla da spava, kada je ujutru ustala, da izvadi - ne može. Ne može da ga uhvati, kako pokušava, on ide sve dublje. Odvede je mm kod lekara, oni kažu da ne mogu ništa da urade, pošalju je u bolnicu.
Stignu oni, kažu im da sednu, sada će doći doktor. Pojavljuje se doktor - novembar, on u uniformi kratkih rukav, visok skoro 2m, ima preko 100kg. Baba kada ga je videla, oduzela se od straha. :sad2: Dobro nije pobegla iz bolnice.
Izvadio joj bezbolno, vakuumom.
Воле жене тако свашта да мећу.

Ја сам као мала гурнула коштицу мандарине у ухо. Исто мама није могла да извади. Па ме зезала да ће ми израсти грана.
Каже, унутра је топло а допире светлост.

Ја сам као мала гурнула коштицу мандарине у ухо. Исто мама није могла да извади. Па ме зезала да ће ми израсти грана.
Каже, унутра је топло а допире светлост.
Хмм. Изгледа да ми машта нешто сугерише, али још не знам шта.

Ša je tema trenutno...guranje predmeta..?

Sad bilo na IDx slučaj klinac ubio nepoznate starce.
Mali psihopata. 15 god. I kad su ga pitali što je dedi nabio kriglu, a babi mobilni telefon u telo, mali kaže..pa da bi malo zezao policiju..dalje kaže..kad vidi bilo koga, zamišlja kako ga ubija. A inspektor pita,.a kako sad mene zamišljaš, a on će na to, bez ikakve facijalne ili bilo kakve expresije: kako vas prvo davim tom kravatom, nabijam vam i udaram glavu u staklo, a ono puca, a zatim vas komadima stakla sečem..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back