gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Nemoj mi davati ideje hehehehe.У оном секси вешу.
- Шта ти је то у носу?
- Контрацепција.
Sta cu kad me vole, moram da ih teram belim lukom a oni ostaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj mi davati ideje hehehehe.У оном секси вешу.
- Шта ти је то у носу?
- Контрацепција.
Žele da ti unište ljubavni život. Gadjaj ih lukomE bas ste kvarni hehehehe
A sta bi vi bez mene![]()

Al onim iz nosaŽele da ti unište ljubavni život. Gadjaj ih lukom![]()
ovo je bas romanticnoБоље да га дочека тако када се појави са књигом. Ако остане, то је то
i strijelom?Žele da ti unište ljubavni život. Gadjaj ih lukom![]()
Nije ona onaj Škot zaboravih ime, ona će lukom i slinomi strijelom?![]()

meridaNije ona onaj Škot zaboravih ime, ona će lukom i slinom![]()
((kako su prsli ljudiA i nije ovo Norveška((

To tješiš meduzu da i gorih ima.Elem, kaže moja bivša šefica beli luk sredio ciste na jajnicima njenom detetu, lepo uzmeš čen pa ga prošiješ končićem i umetneš ko tampon, reko fala lepo

Немој јој давати идеје.To tješiš meduzu da i gorih ima.![]()
nema zgrozeni smajliElem, kaže moja bivša šefica beli luk sredio ciste na jajnicima njenom detetu, lepo uzmeš čen pa ga prošiješ končićem i umetneš ko tampon, reko fala lepo

Dobro nije pobegla iz bolnice.У комунистичкој Румунији су сређивали проблеме са синусима одзада. Можда да пробаш.Sada cete da se smejete ali probajtr ovo.
Znate da se patim sa sinusima cim zaslinim zacepim se. Usi mi se zacepe i dobijem savet i deluje.
Beli luk utrpate u nozdrve. Ja sam veci cen podelila na dva pa zaglavila naravno tako da kogu i da ga izvadimvelik cen. Ljudi iscuri sve ononsto se talozilo godinama mislim
![]()
Воле жене тако свашта да мећу.Babu mm bolelo uvo. Komšinica joj rekla da stavi čen belog luka, i da će proći. Ona stavila, legla da spava, kada je ujutru ustala, da izvadi - ne može. Ne može da ga uhvati, kako pokušava, on ide sve dublje. Odvede je mm kod lekara, oni kažu da ne mogu ništa da urade, pošalju je u bolnicu.
Stignu oni, kažu im da sednu, sada će doći doktor. Pojavljuje se doktor - novembar, on u uniformi kratkih rukav, visok skoro 2m, ima preko 100kg. Baba kada ga je videla, oduzela se od straha.Dobro nije pobegla iz bolnice.
Izvadio joj bezbolno, vakuumom.
Хмм. Изгледа да ми машта нешто сугерише, али још не знам шта.Ја сам као мала гурнула коштицу мандарине у ухо. Исто мама није могла да извади. Па ме зезала да ће ми израсти грана.
Каже, унутра је топло а допире светлост.