pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gospodja mama bi verovatno ovako aranziralaPogledajte prilog 1024363Da li neko zna kako se zove drvo, koje ima ovakve plodove? Juce sam ga pronasla, pa sam napravila neku malu dekoraciju sa ostalim blagom, kojem sam donela iz sume.

Ma zabole me nek baca svako svoje pare kako oce
Za moj pojam sumanuto je dati na glupavi telefon velike pare.... al to sam ja i moja sauma
Nego kakave si kocije kupila?
Da znam kad vidim taj auto iz daleka da begam na vreme![]()

Inace, mama je jutros otisla. Tacno dve nedelje je bila.
Samo cu reci da mi je svaki dan namestala dekoraciju na stocicu onako kako ona misli da treba da stoji i ja sam to svaki put vracala u prvobitno stanje.
Naravno da sam joj jos na pocetku objasnila da se meni vise dopada onako kako sam ja namestila. To nije prihvaceno. Jer samo njen nacin je jedini ispravan.
Bila sam izdrzljiva, jer ako joj samo malo pustis i dozvolis - pa imas isto kao sto je kod moje sestre. Njoj i namestaj premesta, posudje slaze kako ona hoce, sve preturi i kad ode sestra sve vrati na staro.
Ja to necu. Zato joj ne dopustam ni dekoraciju da namesti.
A bilo je i:“Pa sto ne stavis case u drugi deo? Sto ce to tolike case za vino? Vidi koliko soljica imas. Dva seta su sasvim dovoljna.“
„Muz ti je pojeo 3 parceta torte. Sto jede toliko? Sto si mu dala? Dosta mu je jedno.“
„Svetli tepisi. Svasta! Ko ce to da pere?? Neces da peres? Firma ce da pere? Svasta. Brzo ce se pohabati. Kako to mislis kupices nove?!? To je bacanje novca!“
Nije se gasila.
„Zasto ona zena nosi cizmice kada je napolju toplo? Ljudi vise ne znaju da se obuku! „ Za sve je imala komentar.
Meni jos zuji u glavi.![]()
![]()

linkБила на ЉИС-у
Pa zato se i bojimPugeot
Nisi u zavidnoj poziciji, ugrožena si jer si mi i u komšiluku i na putu za Zrenjanin![]()

zanimljivoNocas spavam kod koleginice

rajtЈа сам краљица непристојних речи само се овде уздржавам до бесвести, видим да је цензура узела маха.
Bosanska macola?Pogledajte prilog 1024363Pogledajte prilog 1024362Da li neko zna kako se zove drvo, koje ima ovakve plodove? Juce sam ga pronasla, pa sam napravila neku malu dekoraciju sa ostalim blagom, kojem sam donela iz sume.
opaNocas spavam kod koleginice, pa od 5 ujutru idemo u vrsac na teren![]()