Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ležim budna sat vremena, a mrzi me da ustanem.
Danas ne idem u kovid ambulantu. Nisam uradila skener pluća, i šta ću, da čekam red, da vidim doktora i da vidi on mene.
Juče sam bila kod pulmologa, rekla mi je da uradim sutra CRP, da je bitno da nemam temperaturu i da se ja bolje osećam. Slušala me je, kaže da je bolje nego u subotu. Ona misli da se to polako smiruje, i da će sve biti u redu.
Meni i dalje svi savetuju mirovanje, iako mi je bolje, i ovo će sada biti vreme kada ću morati da radim protiv sebe. Moram sebe prisiliti da još malo budem mirna, a meni je to mnogi teško, kada mi je dobro.
Lako mi je bilo da mirujem sa t 39. Nisam glavu mogla da podignem, a ne nešto drugo da radim. Ali, moraću još malo da se obuzdam.

Kuvam čaj.
Jedan za mene, jedan za ćeru.
Izgleda da je dobila stomačni.
Imala sam sreće i uspela da zakažem pregled za pre podne.
Moguće da ću čekati jer im je sistem pao.
Zakazano je za pred kraj smene.

Ih, kod nas uvek nešto, čisto da ne bude dosadno.

Регина!

1.jpg

Kuvam čaj.
Jedan za mene, jedan za ćeru.
Izgleda da je dobila stomačni.
Imala sam sreće i uspela da zakažem pregled za pre podne.
Moguće da ću čekati jer im je sistem pao.
Zakazano je za pred kraj smene.

Ih, kod nas uvek nešto, čisto da ne bude dosadno.
mi smo jutros isle po nove infuzije i harmanove rastvore za sledeca dva dana i u apoteci nestasica
kaze apotekar - neki stomacni virus vlada, svi kupuju

kali su sinoc snimili, nocas sam imala situaciju zbog izlazenja iz anesetezije
jutros mi dr kaze kad je pregledao snimak da nije tumor, nego je masivni meningoencefalitis i da su neke povrsine nekrotirale zbog kojih se on cudi kako pas uopste hoda
dobila je jake doze pronizona sledecih pet dana i nastavljamo sa infuzijama posto tako jedino moze da se hidrira dovoljno
drzim cvrsto palceve da steroid pocne da deluje i da joj povrati funkciju jezika da moze sama da pije vodu, to nam je u ovom trenutku najveci problem
i toliko sam srecna sto sam sa cerkom tandem, jak kao bedem
sto se borimo kao lavice i nista joj nije tesko

srecan rodjendan! :heart:

ja ne mogu tako da gledam na stvari
digao filharmoniju zahvaljujuci ugovoru koji je potpisao sa samim djavolom - za nasu decu
a druga deca neka umiru, za njih nema ni para ni leka

mozda je bio umetnik, ali je bio nula od coveka

zao mi je samo sto ce njegovo dete da odrasta bez oca
I prebacio digitalizaciju kulturne baštine , koja je u nadležnosti države, što se podrazumeva, al ne i ovde... na firmu rođenog brata za tričavih milion ipo evra..takođe su iz Filharmonije govorili da ih je ojadio....
Ne znam da l je bio nula. Od čoveka.

Pa gde ste svi? Ja ću uvenuti od dosade.
Pravila bih rezance za supu, spremala bih nešto za večeru, imam jabuke sa kojim ne znam šta ću, pa bih napravila kolač, izribala bih kupatilo, usisala bih, skinula zavese, oprala prozore...
A ja se premeštam sa fotelje na dvosed. :rida:

Samo se ti premeštaj i ćuti tu, nemoj se zezati.
Ja se stalno vraćam na moju mamu i 'najobičniji' grip 2008., koji nije adekvatno preležala pa joj se posle zakomplikovala upala pluća koju je lečila dve godine i još uvek ima neka šetajuća žarišta.

Pa gde ste svi? Ja ću uvenuti od dosade.
Pravila bih rezance za supu, spremala bih nešto za večeru, imam jabuke sa kojim ne znam šta ću, pa bih napravila kolač, izribala bih kupatilo, usisala bih, skinula zavese, oprala prozore...
A ja se premeštam sa fotelje na dvosed. :rida:
Ajd lezi tu i ne izvodi krive drine, neće ti pobeći posao ne boj se. Moraš da odmaraš i to i radi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back