I meni, baš sam se iznenadila i rastužila, mlad je on.Читам за Тасовца. Јако ми је жао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni, baš sam se iznenadila i rastužila, mlad je on.Читам за Тасовца. Јако ми је жао.
pošto sam u fazonu o pokojnicima sve objektivno ja ču da čutim

srecan rodjendan!Kakav god da je, Filharmoniju je digao iz mrtvih.

mi smo jutros isle po nove infuzije i harmanove rastvore za sledeca dva dana i u apoteci nestasicaKuvam čaj.
Jedan za mene, jedan za ćeru.
Izgleda da je dobila stomačni.
Imala sam sreće i uspela da zakažem pregled za pre podne.
Moguće da ću čekati jer im je sistem pao.
Zakazano je za pred kraj smene.
Ih, kod nas uvek nešto, čisto da ne bude dosadno.

I prebacio digitalizaciju kulturne baštine , koja je u nadležnosti države, što se podrazumeva, al ne i ovde... na firmu rođenog brata za tričavih milion ipo evra..takođe su iz Filharmonije govorili da ih je ojadio....srecan rodjendan!
ja ne mogu tako da gledam na stvari
digao filharmoniju zahvaljujuci ugovoru koji je potpisao sa samim djavolom - za nasu decu
a druga deca neka umiru, za njih nema ni para ni leka
mozda je bio umetnik, ali je bio nula od coveka
zao mi je samo sto ce njegovo dete da odrasta bez oca

Pa gde ste svi? Ja ću uvenuti od dosade.
Pravila bih rezance za supu, spremala bih nešto za večeru, imam jabuke sa kojim ne znam šta ću, pa bih napravila kolač, izribala bih kupatilo, usisala bih, skinula zavese, oprala prozore...
A ja se premeštam sa fotelje na dvosed.![]()
Ajd lezi tu i ne izvodi krive drine, neće ti pobeći posao ne boj se. Moraš da odmaraš i to i radi.Pa gde ste svi? Ja ću uvenuti od dosade.
Pravila bih rezance za supu, spremala bih nešto za večeru, imam jabuke sa kojim ne znam šta ću, pa bih napravila kolač, izribala bih kupatilo, usisala bih, skinula zavese, oprala prozore...
A ja se premeštam sa fotelje na dvosed.![]()
Moj muž bi mogao ovako i zdrav i bolestan. Malo drema, pa malo gleda tv, pa uzme laptop, nešto pojede, pa ispočetka.
Moj eutirox ne odustaje. Ne da da se leži, pa to je.