Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Kako si ti Domacice?Sava je toliko plaćao, a nije ni đak ni student. Išao je 2x. Jednom pre snimanja Potere, a drugi put kada nisu hteli da ga testiraju u kovid ambulanti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako si ti Domacice?Sava je toliko plaćao, a nije ni đak ni student. Išao je 2x. Jednom pre snimanja Potere, a drugi put kada nisu hteli da ga testiraju u kovid ambulanti.
Danas bolje nego juče. I nadam se da će svaki dan biti sve bolje. Hvala na pitanju, trojo.Kako si ti Domacice?
Ti nisi normalan.

Ne budi ljubomornazanimljivo![]()
sad mi je lakseNe budi ljubomorna
Ona mi ne znaci nista, to je samo sex
Tebe volkam samo tebe sanjam ❤

Ja ovo ne mogu da čitam!Ne budi ljubomorna
Ona mi ne znaci nista, to je samo sex
Tebe volkam samo tebe sanjam ❤

ja gde god sam gledala, nije ispod 1500, uglavnom je oko 2000Sava je toliko plaćao, a nije ni đak ni student. Išao je 2x. Jednom pre snimanja Potere, a drugi put kada nisu hteli da ga testiraju u kovid ambulanti.

Možda je on radio u istoj laboratoriji gde i vas dvoje. Moram ga pitati kako se zove lab, on kaže ima ih po celom gradu, a on ih izabrao jer su i sa ove strane Save.ja gde god sam gledala, nije ispod 1500, uglavnom je oko 2000
ulepio sam se u testo kao gustav ako neko vidi ninu kažite joj garantovano ću da je karram ebo je recept

evo sad sam ispekao zadnju količinu, ispao je jedan veći somun
a bilo ti posle slatko mm ?![]()

uFacena samJa ovo ne mogu da čitam!![]()
baci fotku posle da vidimo frizuruSedim sa viklerima na glavi.