pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.744
keva iskopala neka vina naša najobičnijaПијем новозеландско вино. Муж добио на послу за рођендан. Дакле савршено.
stajalo joj u kući u selu
ono 10, 15 godina
kao da piješ nešto od sto evra flaša, ludilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
keva iskopala neka vina naša najobičnijaПијем новозеландско вино. Муж добио на послу за рођендан. Дакле савршено.
Е!keva iskopala neka vina naša najobičnija
stajalo joj u kući u selu
ono 10, 15 godina
kao da piješ nešto od sto evra flaša, ludilo
Lulu ima do yaya "canole" mmmmmmmmmmja sam uzela u onoj LU LU pekari neku egzoticnu pilecu salatu i bas mi se dopada
sa crnim pirincem, brusnicama, pecenim bademima, sargarepom, persunom, zelenom salatom, majonezom i jos kojecime...ima neku slatku notu, bas je neobicna
ma da ne veruješ, bela vina skroz promenila boju, skoro su kao vinjak, a aroma brrrrrrrrrrЕ!
Верујем да су одлична.
Ne pitaj me nista, stekeri su na pogresnom mestu. Moracu da nadjem elektricara da mi sredi to.kabl na parketu![]()
Pice je uvek dobar poklonИ ја то капирам, најлепши ми је поклон кад неко купи неко скупо, добро вино.
uhh da...sa pistacima su posebno mljacLulu ima do yaya "canole" mmmmmmmmmm

Probao sam korpicu sa kremom i voćem@milance19 jesi probao onaj kroasan sa kremom i vocem?
lep je
Ja sam s vrata navalila na hranu, i macku sam pojela
Vratio mi se apetit, bem ti nagojicu se![]()
e to nisam probalaProbao sam korpicu sa kremom i voćem
Orgasmic

tako se meni ***** dizvineš kad neko prodaje zvučnike za 300 evra i napiše high endДа. Гледам будале које у Антиквитете стављају Пашабахче чиније којих има у свакој кинеској радњи.
tako se meni ***** dizvineš kad neko prodaje zvučnike za 300 evra i napiše high end
da me ne mrzi zvao bi ih i smarao pola sata sa pitanjimaИли ставе предмет без описа и димензија.
"Продајем вазу"
Иди...
da me ne mrzi zvao bi ih i smarao pola sata sa pitanjima