- Poruka
- 98.702
ovi nece zavrsiti do ujutru...tacno cu da popizdim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I nesto iz SA i Irana.Па зар им није довољно да их погледају у Босни?
Управо из тог Авганистана су регрутовани муџахедини који су фикарили главе подједнако свим хришћанима у име Алаха.
Ено их и сад шетају по Сарајеву и осталим муслиманским срединама.
Odnesi bre ljudima kafu i rakijicu, ne da se svadjas. Ni njima nije milo sto su tamo.idem da se svadjam, kao da mi hiltijem buse u sobi, toliko se cuje
Па ти толерантни су толерантни док не осете последице искључиво на сопственој кожи. А онда постају гори од свих других који су скретали пажњу на оно што следи. Касно.У њиховој култури је сасвим нормално да се деца женска касапе у име казне кад ' не слушају'. Моји пријатељи предају у дипл. школи у Емиратима и чак и тамо је то сасвим прихваћена казна-одсеку прст без проблема, да запамти.
И онда мулти-мулти персоне мисле да су људи из такве средине уклопљиви у наш, европски модел. Каква заблуда.
Da netolerantni rade ista sem sto pricaju, mozda bi osvijestili i okolinu.Па ти толерантни су толерантни док не осете последице искључиво на сопственој кожи. А онда постају гори од свих других који су скретали пажњу на оно што следи. Касно.
Znaci zaposlila bi ih. Pa sve te poslove vec nekoliko nasih ceka u redu.А што се рада тиче, да сам на месту наших безубих власти и ја бих им увалила посао па нека зараде тај свој боравак. Чишћење, копање, нешто се увек може наћи.
У праву си. Мало се реагује.Da netolerantni rade ista sem sto pricaju, mozda bi osvijestili i okolinu.
sve je takoje a i sire !У праву си. Мало се реагује.
Али и они који реагују буду прозвани фашистима, агресивцима...
А будале попут оних из Левијатана се уздижу. А довољно је само да погледаш оног њиховог и да видиш са ким имаш посла.
Па тако први не ваљају иако бране наше девојке од миграната када су нападнуте а ови други су душе од људи, љубитељи животиња који девојкама и женама шаљу претеће поруке које пас с маслом не би појео. Све се изопачило.
Davno sam citala Cosicev tekst u Ninu, govorio o Selimovicu. Selimovic je tada zelio da bjezi za Beograd, govorio je o polozaju Srba i svih koji su na srpskoj strani, o progonima vrlo otvorenim. I Cosic je tada njega razuvjeravao, ubjedjivao ga u bratstvo i pisao koliko je nevjerovatno da smo tako bili zavedeni. A intelektualac covjek. I danas nasi ljudi negiraju postojanje urote protiv nas i sve zlo koje nam se desava vide da izvire direktno od nas. Znas kada kaze nas covjek, ko im j mater kad nisu prihvatili z4. Kao da postoji neki plan koji je predvidjen da nama pomogne.У праву си. Мало се реагује.
Али и они који реагују буду прозвани фашистима, агресивцима...
А будале попут оних из Левијатана се уздижу. А довољно је само да погледаш оног њиховог и да видиш са ким имаш посла.
Па тако први не ваљају иако бране наше девојке од миграната када су нападнуте а ови други су душе од људи, љубитељи животиња који девојкама и женама шаљу претеће поруке које пас с маслом не би појео. Све се изопачило.
Нема масовне подршке јер се људи плаше. Мејнстрим екипа је моћна. Држе све медије. Људи имају породице, децу, плаше се да иступе и ако многи (већина) деле мишљење.Davno sam citala Cosicev tekst u Ninu, govorio o Selimovicu. Selimovic je tada zelio da bjezi za Beograd, govorio je o polozaju Srba i svih koji su na srpskoj strani, o progonima vrlo otvorenim. I Cosic je tada njega razuvjeravao, ubjedjivao ga u bratstvo i pisao koliko je nevjerovatno da smo tako bili zavedeni. A intelektualac covjek. I danas nasi ljudi negiraju postojanje urote protiv nas i sve zlo koje nam se desava vide da izvire direktno od nas. Znas kada kaze nas covjek, ko im j mater kad nisu prihvatili z4. Kao da postoji neki plan koji je predvidjen da nama pomogne.
Ili sada oko ovog haosa u vezi sa vakcinama. Ostro su napadnute profesorke koje su pokrenule peticiju protiv vakcinacije djece. I nisam ispratila da se javila masovna podrska medju ljekarima. Mozda samo nije ispracena u medijima. I posle ce da bude kako narod ne reaguje. Nece sindikat kolubare da ustaje protiv neceg o cemu nista ne zna.

https://forum.krstarica.com/threads...enja-veze-brakove.931096/page-4#post-43134083E sad počinje da me boli glava, izgleda da sam počela da se treznim.

sad sedi i cekaj da prodjeJesam. Sve sam.

E u tom grmu leži zec, moram da spremim ručak, pa da radim, pa čoveka da dovezem na neku proslavu i odem do mame i posle odem po čoveka, a imam i goste.sad sedi i cekaj da prodje

najpametnije ti je da sad legnes i pravis se mrtva dok ne prodje a oni neka se snadjuE u tom grmu leži zec, moram da spremim ručak, pa da radim, pa čoveka da dovezem na neku proslavu i odem do mame i posle odem po čoveka, a imam i goste.
Pa ne mogu. Jbme ko me tero juče da pijem.najpametnije ti je da sad legnes i pravis se mrtva dok ne prodje a oni neka se snadju

ma mozes nego necesPa ne mogu. Jbme ko me tero juče da pijem.
A to nemam kome. Hvala bogu!Nista ako.pijana ne saljes poruke.
Hvala onom ko.izmisli obrisi poruku i za sebe i za tog nekog sto je primio
Jao, ti ništa ne pratiš, mora nešto da se jede, ja nemam ništa. Moram da radim, jer neću stići, a moram da stignem. Muža neću da pustim da se vozi sam jer će da pije, a treba mi još. A mama, mama je usput, nisam bila više od mesec dana, a prolazim skoro pored nje.ma mozes nego neces
niko nece crci od gladi ako jedan dan ne pojede kuvano, muz neka se sam odveze, mamu obidji sutra