Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па зар им није довољно да их погледају у Босни?
Управо из тог Авганистана су регрутовани муџахедини који су фикарили главе подједнако свим хришћанима у име Алаха.
Ено их и сад шетају по Сарајеву и осталим муслиманским срединама.
I nesto iz SA i Irana.
(Prim. prev)

У њиховој култури је сасвим нормално да се деца женска касапе у име казне кад ' не слушају'. Моји пријатељи предају у дипл. школи у Емиратима и чак и тамо је то сасвим прихваћена казна-одсеку прст без проблема, да запамти.
И онда мулти-мулти персоне мисле да су људи из такве средине уклопљиви у наш, европски модел. Каква заблуда.
Па ти толерантни су толерантни док не осете последице искључиво на сопственој кожи. А онда постају гори од свих других који су скретали пажњу на оно што следи. Касно.

Па ти толерантни су толерантни док не осете последице искључиво на сопственој кожи. А онда постају гори од свих других који су скретали пажњу на оно што следи. Касно.
Da netolerantni rade ista sem sto pricaju, mozda bi osvijestili i okolinu.

А што се рада тиче, да сам на месту наших безубих власти и ја бих им увалила посао па нека зараде тај свој боравак. Чишћење, копање, нешто се увек може наћи.
Znaci zaposlila bi ih. Pa sve te poslove vec nekoliko nasih ceka u redu.

Da netolerantni rade ista sem sto pricaju, mozda bi osvijestili i okolinu.
У праву си. Мало се реагује.
Али и они који реагују буду прозвани фашистима, агресивцима...
А будале попут оних из Левијатана се уздижу. А довољно је само да погледаш оног њиховог и да видиш са ким имаш посла.
Па тако први не ваљају иако бране наше девојке од миграната када су нападнуте а ови други су душе од људи, љубитељи животиња који девојкама и женама шаљу претеће поруке које пас с маслом не би појео. Све се изопачило.

А будале попут оних из Левијатана се уздижу. А довољно је само да погледаш оног њиховог и да видиш са ким имаш посла.
Па тако први не ваљају иако бране наше девојке од миграната када су нападнуте а ови други су душе од људи, љубитељи животиња који девојкама и женама шаљу претеће поруке које пас с маслом не би појео. Све се изопачило.
sve je takoje a i sire !

Davno sam citala Cosicev tekst u Ninu, govorio o Selimovicu. Selimovic je tada zelio da bjezi za Beograd, govorio je o polozaju Srba i svih koji su na srpskoj strani, o progonima vrlo otvorenim. I Cosic je tada njega razuvjeravao, ubjedjivao ga u bratstvo i pisao koliko je nevjerovatno da smo tako bili zavedeni. A intelektualac covjek. I danas nasi ljudi negiraju postojanje urote protiv nas i sve zlo koje nam se desava vide da izvire direktno od nas. Znas kada kaze nas covjek, ko im j mater kad nisu prihvatili z4. Kao da postoji neki plan koji je predvidjen da nama pomogne.
Ili sada oko ovog haosa u vezi sa vakcinama. Ostro su napadnute profesorke koje su pokrenule peticiju protiv vakcinacije djece. I nisam ispratila da se javila masovna podrska medju ljekarima. Mozda samo nije ispracena u medijima. I posle ce da bude kako narod ne reaguje. Nece sindikat kolubare da ustaje protiv neceg o cemu nista ne zna.

Davno sam citala Cosicev tekst u Ninu, govorio o Selimovicu. Selimovic je tada zelio da bjezi za Beograd, govorio je o polozaju Srba i svih koji su na srpskoj strani, o progonima vrlo otvorenim. I Cosic je tada njega razuvjeravao, ubjedjivao ga u bratstvo i pisao koliko je nevjerovatno da smo tako bili zavedeni. A intelektualac covjek. I danas nasi ljudi negiraju postojanje urote protiv nas i sve zlo koje nam se desava vide da izvire direktno od nas. Znas kada kaze nas covjek, ko im j mater kad nisu prihvatili z4. Kao da postoji neki plan koji je predvidjen da nama pomogne.
Ili sada oko ovog haosa u vezi sa vakcinama. Ostro su napadnute profesorke koje su pokrenule peticiju protiv vakcinacije djece. I nisam ispratila da se javila masovna podrska medju ljekarima. Mozda samo nije ispracena u medijima. I posle ce da bude kako narod ne reaguje. Nece sindikat kolubare da ustaje protiv neceg o cemu nista ne zna.
Нема масовне подршке јер се људи плаше. Мејнстрим екипа је моћна. Држе све медије. Људи имају породице, децу, плаше се да иступе и ако многи (већина) деле мишљење.
И не верујем да би битније реакције било пре конкретног притиска или покушаја озакоњивања свега.
А то се неће десити.
Није мала ствар кад ти маса неорганизовано излази данима на улицу. А то се десило прошлог јула.
Ова ситуација глобално је показала ко је ко. Заправо, сад су се многи од тих 'толерантних' (фолираната) које су многи заиста тако и видели, разоткрили. Нема више маски. Што је супер позитивна ствар.

ma mozes nego neces
niko nece crci od gladi ako jedan dan ne pojede kuvano, muz neka se sam odveze, mamu obidji sutra
Jao, ti ništa ne pratiš, mora nešto da se jede, ja nemam ništa. Moram da radim, jer neću stići, a moram da stignem. Muža neću da pustim da se vozi sam jer će da pije, a treba mi još. A mama, mama je usput, nisam bila više od mesec dana, a prolazim skoro pored nje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back