- Poruka
- 17.475
Evo idem odmah da spavam. Kišica pada, uspavljuje finoVodi racuna kako se ponasas da ne vadim utoku![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo idem odmah da spavam. Kišica pada, uspavljuje finoVodi racuna kako se ponasas da ne vadim utoku![]()
si kupila nešto u mancetu?Sadnapokon sam se resila svih, zamracila studio pustila muziku
Ma kakvisi kupila nešto u mancetu?
Dabogda ti gacni lastis puko!!!Evo idem odmah da spavam. Kišica pada, uspavljuje fino
Neka pada, mi krečimo. A joj tepih!Pa neće valjda sad ta kiša i kod nas?![]()
Ja sam pazarila komodu sa fiokama Stag Minsterl iz 60ih.Projekat, sutra idem po farbu.
Sve novo sto sam gledala mi se ne svidja
Jel padala? Kod mene ne, vidim sunce napolju...Neka pada, mi krečimo. A joj tepih!
Neću kišu, medenjaci će da mi povuku vlagu, šta oćeš ti?!?Sta se ti javljas sad![]()
Ne. Sunce greje sve u 16. A na TV evo kažu danas će biti 15 stepeni manje nego juče. To ne važi za nas na krajnjem jugoistoku...Jel padala? Kod mene ne, vidim sunce napolju...
Pa ne znam, nisam pratila prognozu, ali kod mene je sad 29°.Ne. Sunce greje sve u 16. A na TV evo kažu danas će biti 15 stepeni manje nego juče. To ne važi za nas na krajnjem jugoistoku...
ja bih da mi neko pokloni knjigeEvo ja poklanjam knjige.