- Poruka
- 121.727
Ako te ne mrzi, izrendas/naseckas kockice pa u kesice rasporedis, pa u zamrzivac
Posle vadis kad oces za sta oces
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako te ne mrzi, izrendas/naseckas kockice pa u kesice rasporedis, pa u zamrzivac
Protiv kogazaljubishkavam se
netjuretjiProtiv koga
Ne jer sam zaboravila da uključim.Ne kažeš nam koliko si koraka napravila?
Možda te štiklice žuljaju pa ne možeš da ae gurašSta je bre ovo, sto se jedva mrdamo u 29. nov![]()
pa razmrdaj ih sveSta je bre ovo, sto se jedva mrdamo u 29. nov![]()
Sta je bre ovo, sto se jedva mrdamo u 29. nov![]()
Prezrele su ti....
sad mi jos jedna pise da.se raspitam gde ej forumash eremita...![]()
pa i u regularnim radnjama kupujes prozivode iz kine napravljene u tim uvjetimaJel to stvarno izgorelo skroz?
Jutros citam kako su ljudi ocekivali, stare instalacije, robe do plafona, plinske boce...nije mi jasno zasto dopustamo da posluju po njihovim uslovima van njihove zemlje. Narod zivi okolo, zasto da strahuju ljudi od njihovih plinskih boca.
Stvarno mrzim njihove radnje pa neka sam zla, ceo taj koncept da kupim stotu jeftinu silikonsku modlu ili igracku, sto pari gaca, pedesetu esarpu...ruglo za oko, ruglo po ekologiju, toksicne supstance, nema sertifikata, nema regulative...svesna sam da veliki procenat ljidi nema novca ali nisam sigurna da su ovakvi trzni centri resenje za siromaštvo. Kupicu jedan ukras ili jednu igracku pa cu da cuvam da mi traje.
a jesu prezreleNisu.
Ne ljubomorisi mi na tikvice...![]()
Prestanite da mi hejtujete moje predivne tikvice!a jesu prezrele![]()