Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta mislite o otvorenim sistemima drzanja garderobe? meni se jako svidja, ali se plasim prasine ko vampir od belog luka.

neke stvari stoje celu sezonu, pa ce da mozda pozute od izlozenosti vazduhu i suncu i napunice se prasinom. plus sam ja pusac, pa eto dodatne zabave za odecu. :(
Mislim da je lepo samo na slici. Ali da nije praktično i da ćeš pola uništiti tako.

sta mislite o otvorenim sistemima drzanja garderobe? meni se jako svidja, ali se plasim prasine ko vampir od belog luka.

neke stvari stoje celu sezonu, pa ce da mozda pozute od izlozenosti vazduhu i suncu i napunice se prasinom. plus sam ja pusac, pa eto dodatne zabave za odecu. :(
Не свиђа ми се то, делује ми неуредно ма како лепо било сложено. И прашина, и мириси, и светлост,... :neutral:

• Podržavam
Reactions: Red
i ja mislim da je lepo samo na slici. ali ne bi oni to pravili da neko to ne kupuje....valjda.

mozda ljudi negde u belom svetu ne cuvaju gace iz vrtica i slicne stvari, nego redovno pretresaju i bacaju nepotrebno?
Pa koliko redovno? Koliko često ti napada prašina na nameštaj, ako imaš još neki nameštaj, nisam baš pratila? Ja dok stignem na kraj sa brisanjem vitrine, skoro da mogu opet da krenem...

Pa koliko redovno? Koliko često ti napada prašina na nameštaj, ako imaš još neki nameštaj, nisam baš pratila? Ja dok stignem na kraj sa vrisanjem vitrine, skoro da mogu opet da krenem...

imam jos namestaja ne brini. :rotf:

meni je stan blizu glavne ulice i ja stalno imam prasinu, digla sma ruke od prasine i zivim u miru i slozi sa njom. brisnem kad stignem, jednom nedeljno bilo koji dan, ali ona se ubrzo vrati na svoje mesto.

• Podržavam
ja kad vidim one otovrene ikea sisteme, prosto ih pozelim...ali prasina i dim cigarete i suncevi zraci. :sad2: a mozda bi to kod mene delovalo neuredno, jer ja sve sabijem pa zatvorim vrata da se ne vidi. kod njih na slikama garderobe ima malo i visi pristojno.
И код мене је све лепо сложено, али како је орман дубљи, искористим тај простор напред па у крућу папирну кесу ставим шешире на једну полицу, капе на другу, шалеве и рукавице на трећу, каишеве на четврту... То ми је згодније јер само спустим кесу, узмем шта ми треба и вратим. лети је то у вакуум кесама, али на њихово место долазе купаћи, летњи шешири, оне мини торбице,...

• Voli
imam jos namestaja ne brini. :rotf:

meni je stan blizu glavne ulice i ja stalno imam prasinu, digla sma ruke od prasine i zivim u miru i slozi sa njom. brisnem kad stignem, jednom nedeljno bilo koji dan, ali ona se ubrzo vrati na svoje mesto.
Pa rekla bih da onda ipak to nije za tebe. Ne samo za tebe, ni za koga. Mada ja imam preko stranice bračnog taj otvoren koncept, kad obučem nešto, nije za pranje, a ne bih sutra u isto. :lol:

И код мене је све лепо сложено, али како је орман дубљи, искористим тај простор напред па у крућу папирну кесу ставим шешире на једну полицу, капе на другу, шалеве и рукавице на трећу, каишеве на четврту... То ми је згодније јер само спустим кесу, узмем шта ми треба и вратим. лети је то у вакуум кесама, али на њихово место долазе купаћи, летњи шешири, оне мини торбице,...

kod mene nije nista lepo slozeno...ja slozim lepo, ali nekako stvari zauzmu pozicije kako one zele. ja stvarno ne znam kako. onda ja samo zatvorim vrata i ne gledam desavanja unutar ormara. :rotf:

sto za komp je prioritet za promenu...on je crn, ja obrisem prasinu i dok se okrenem tu je. :evil:

braon boje su zahvalne, svetlija braon, tu se manje vidi.
Код мене само бело. Најмање сам осетљива на прашину, њу не бришем сваки дан. Ја не подносим прљаве подове јер ходам боса, па то некада пређем и више пута дневно.
Али ми је бели намештај спас. Ем отвори простор, ем се прашина најмање види. Проблем може бити тамо где има мува.
Док смо били у кући имали смо црни намештај. Рађен по мом нацрту, пуно дрво, висок сјај. Погађај! Уместо да он служи мени, била сам ја роб њему. Никада више!

Код мене само бело. Најмање сам осетљива на прашину, њу не бришем сваки дан. Ја не подносим прљаве подове јер ходам боса, па то некада пређем и више пута дневно.
Али ми је бели намештај спас. Ем отвори простор, ем се прашина најмање види. Проблем може бити тамо где има мува.
Док смо били у кући имали смо црни намештај. Ражен по мом нацрту, пуно дрво, висок сјај. Погађај! Уместо да он служи мени, била сам ја роб њему. Никада више!

ima u ikei sad onaj stalak za opdecu 1000 dinara. pa sma bas mislila da ga kupim za jakne i kapute, ali onda bih sve to morala i u one kese za odecu. :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back