Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U prodavnici u koju povremeno odlazim radi žena koja je bila ofarbana u ljubičasto. Ne ljubičasti pramenovi, nego ljubičasta kosa. Malo svetlije ljubičasta, možda nije boja dobro uhvatila. Pre neki dan je sretnem na ulici, ima zelenu kosu. :zblesav:
Mozda se u medjuvremenu ofarbala u plavo pa otisla na bazen:lol:

Veceras cu opet da je samponiram nekoliko puta. Ako se nimalo ne ispere, frizerka kaze da oni imaju sampone koji to skidaju.
Al bih da izbjegnem da je srecem neko vrijeme, nije mi na vrhu omiljenih osoba trenutno.
Al svaka pohvala maski. Da sam je razblazila u balzamu koji koristim i da sam je odmah isprala samponom super bi bilo.
Ja perem ljubistastim samponom i stavljam masku jednom u dve nedelje, ali ta tvoja je sigurno mnogo jaca.
Uzmi neki sampon tipa head and shoulders oni dubinski ciste

Veceras cu opet da je samponiram nekoliko puta. Ako se nimalo ne ispere, frizerka kaze da oni imaju sampone koji to skidaju.
Al bih da izbjegnem da je srecem neko vrijeme, nije mi na vrhu omiljenih osoba trenutno.
Al svaka pohvala maski. Da sam je razblazila u balzamu koji koristim i da sam je odmah isprala samponom super bi bilo.
ja kod nje vixse ne bih isla, kad je toliko omasila.

FatalAcidicAlbino-max-1mb.gif

Imam problem sa frizerima. Ako ubodu prvi put, omase vec kod drugog farbanja. Svi se vade na jak crveni pigment zbog kog im je kosa kazu nepredvidljiva.
Ova klinka se dobro drzala do sada.

Nema ona pojma. Meni frizerka meša tri boje (jedna od njih je crvena) da bi ispalo kestenjasto. Upravo mešanjem ubija crveni pigment, a kosa deluje pod suncem crvenkasto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back