86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Или на неку групу где се поклањају ствари.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa za naše uslove života to baš i nije. Na to sam mislila. Miriši ručak,smrdi duvan i tako...Nece te ni orman spasiti duvanskog dima, jos udje taj smrad u ivericu pa jos gore bude vremenom
Ne treba poseban deo stana, meni je u spavacoj sobi
Pa za naše uslove života to baš i nije. Na to sam mislila. Miriši ručak,smrdi duvan i tako...
da li imas temperaturu? pipni celo... mozda je kovida...da sma dosla na ideju da kupim i onu dasku za peglanje na stolu, dasku bez nogu...a sa peglom nemam ni diplomatski odnos, jednostavno zapakovana je u plakaru.![]()
I ja isto.Какви су то сокови?
Први пут чујем.
meni su preukusniDobila na poklon RO sokove, ali ne uspevam da odgonetnem kojim se redosledom piju. Zvala da pitam, kažu nema veze, nema pravila treba tih 5 rasporediti u toku dana, a neka 3 svakindan po 1. Uzela prvi sa krastavcem, nije loš. Ajd videćemo. Valjda istrajem.
Има код нас на пијаци пољопривредно газдинство. Продају јабуке и хладно цеђени сок од њих. Без шећера. Имају и јабука- цвекла. Чаша тога је као да си јео. Тако је јако и заситно.meni su preukusni
ja obicno popijem ujutru crvene jer su jaci, a posle podne i uvece zelene
kad popijem ujutru onaj sa cveklom, kao da mi je neko ubacio cistu energiju direktno u venu
I da ideš u rac.
Jeste odlični su baš. Ovo me snašlo slučajno, da mogu pila bi ih jednom mesečno sigurno. Mene je obradovalo jer je čisto zdravlje, navodno može da se smrša, ok i to ali ovo što uneseš u sebe sve zdravo mi je prvo.meni su preukusni
ja obicno popijem ujutru crvene jer su jaci, a posle podne i uvece zelene
kad popijem ujutru onaj sa cveklom, kao da mi je neko ubacio cistu energiju direktno u venu
da znasAstraZeneka čuda čini..![]()
Mislim da se firma zove Zdravo slatko, pa od njih naručiš sokove, da, zovu se RO.Gde ima, oću i ja taj sok da kupim..?
imas u Idei, u onim malim friziderimaGde ima, oću i ja taj sok da kupim..?
Ako ne kažete....banovaće vas Džabica![]()
porucis i donesu ti na adresuGde ima, oću i ja taj sok da kupim..?
Ako ne kažete....banovaće vas Džabica![]()
Potreban je PCR za TR, objavile neke tur.agencije za 1.maj...nije potrebna potvrda o vakcinaciji..Bouže, tol'ko sam umoran da zamalo da otkucam sterilizaciji.Gde može da se proveri da li je za tursku još potreban pcr test?