- Poruka
- 29.459
oni sve to tako divno slikaju da sma dosla na ideju da kupim i onu dasku za peglanje na stolu, dasku bez nogu...a sa peglom nemam ni diplomatski odnos, jednostavno zapakovana je u plakaru. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Пошто смо те одговориле од лудости, заслужујемо реформуnista zaboravite, idem da uzivam u slikama koje slikaju, kako to sve divno izgleda na slici.![]()

otvoreni su dobri samo kad imas posebnu prostoriju kao garderober, pa sve drizs iza zatvorenih vratasta mislite o otvorenim sistemima drzanja garderobe? meni se jako svidja, ali se plasim prasine ko vampir od belog luka.
neke stvari stoje celu sezonu, pa ce da mozda pozute od izlozenosti vazduhu i suncu i napunice se prasinom. plus sam ja pusac, pa eto dodatne zabave za odecu.![]()
То је згодно да се испегла и окачи комплетирана одећа за целу недељу. Па само скидаш и не мислиш.

otvoreni su dobri samo kad imas posebnu prostoriju kao garderober, pa sve drizs iza zatvorenih vrata
u svakoj drugoj opciji nije prakticno koliko god da je lepo

Добро, мени би било згодно јер пеглам пре облачења.sta ce mi to kad imam ormar, a i ne druzim se sa peglom.![]()
Ми смо оставу преуредили у гардеробу за капуте, јакне и ципеле. То је просторија од два квадрата. Имам шипку за гардеробу и две полице за обућу из Jyska. Оне од металних шипки.
Ја немам плакар у предсобљу. Срећа па ово постоји.ja nemam ostavu.
plus nema onih gadnih mirisa ormana koji se uvuku u odecu, i sto je najbitnije NEMA MOLJACA jer nece moljac polagati jaja na otvorenoj garderobi, tako da sam ih zajebala 
Kupuju nepušači sa odvojenim dijelom kuće ili stana gdje mirisi ne dolaze.i ja mislim da je lepo samo na slici. ali ne bi oni to pravili da neko to ne kupuje....valjda.
mozda ljudi negde u belom svetu ne cuvaju gace iz vrtica i slicne stvari, nego redovno pretresaju i bacaju nepotrebno?
Спаваћа соба, рецимо.Kupuju nepušači sa odvojenim dijelom kuće ili stana gdje mirisi ne dolaze.

Nece te ni orman spasiti duvanskog dima, jos udje taj smrad u ivericu pa jos gore bude vremenomKupuju nepušači sa odvojenim dijelom kuće ili stana gdje mirisi ne dolaze.

To je sjajno kad se ima takva prostorijaДругарица има супер просторију за одећу. Све је до плафона, у два реда, па се спушта по потреби, шипком. Доле су ладице са обућом, баш дубоке, у дибину стане 3 пара обуће. А у висини груди је отворен простор за торбе, шешире и тако те ствари.

Другарица има супер просторију за одећу. Све је до плафона, у два реда, па се спушта по потреби, шипком. Доле су ладице са обућом, баш дубоке, у дибину стане 3 пара обуће. А у висини груди је отворен простор за торбе, шешире и тако те ствари.

Њени се и баве дизајном ентеријера, па јој је све сложено у чачкалицу, нема пропуста.To je sjajno kad se ima takva prostorija
Keri bredso fazon
Ja nemam kapacitet odece za posebnu prostoriju realno
Da mogu napravila bih to vise iz prakticno estetskih razloga, ali bi bila polu prazna![]()
A znam skoro sam imala to u jednom stanuЊени се и баве дизајном ентеријера, па јој је све сложено у чачкалицу, нема пропуста.
А у старом стану јој је било супер решење, то је био мањи, девојачки, са само две собе, дневна и спаваћа. И између њих нису била врата него стуб који се вртео око своје осе, као врата која се врте по средини. И на њему ТВ. Па, када треба окрене га ка дневној, а када треба ка спаваћој. Исто када пролазиш, мораш мало да заротираш.
Иди на групу Дијабетес револуција па понуди.kome da poklonim neke aparate za merenje secera u krvi?
imam aparate, aku ceku i jos neke. ne znam da li rade. ne znam ni kako se koriste tacno.