Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја бих волела стан на врху зграде са терасом свуда наоколо. Да направим џунглу на крову.
И ја!
Да се из сваке просторије може изаћи на терасу :) То би био рај.
Свако јутро када трчим гледам у стан који желим. Зграда је уз кеј, а тераса има поглед на тврђаву, мостове, Фг... То оно када замишљам свој, девојачки :rotf: кутак. За осаму, за опуштање.
Има код Капора опис једне терасе, мислим да је у Ивани, али нисам сигурна. Е, то је то!

И опет сам сањала савршенство. Штета што сваки призор из сна не могу да сликам као телефоном. То се не може нацртати.
Отишли смо на путовање, а место... Неописиво чаробно! Од природних лепота до архитектуре, све на једном, малом простору.

Dobili smo javne pohvale pred svim glavesinama, da smo najbolji covid icu u klinickom 🥰
Bas sam ponosna na sve nas.
Kad se napravi covid bolnica, svi verovatno idemo tamo.
FB_IMG_1618478240897.jpg

Ofarbala sam se u ljubicasto:/
Izrasla moja prirodna kosa, nakon sto sam se osisala sklonjena sva stara boja i odem teatralno da izvucem pramenove. Kao paun sam odsetala u salon. Izasla kao pokisla.
Omasila mi boju. Korjen narandzast. Nepopravljivo bez da to smece od boje prefarbam skroz.
I kupim ljubicastu masku da ubijem taj pigment. Ali kupim profesionalnu.
I svi svijetli pramenovi mi poljubicaste.
Srecom ne idem na posao.

Izrasla moja prirodna kosa, nakon sto sam se osisala sklonjena sva stara boja i odem teatralno da izvucem pramenove. Kao paun sam odsetala u salon. Izasla kao pokisla.
Omasila mi boju. Korjen narandzast. Nepopravljivo bez da to smece od boje prefarbam skroz.
Srecom ne idem na posao.
Isprace ti se to, ne brini

Srecom ne idem na posao.
U prodavnici u koju povremeno odlazim radi žena koja je bila ofarbana u ljubičasto. Ne ljubičasti pramenovi, nego ljubičasta kosa. Malo svetlije ljubičasta, možda nije boja dobro uhvatila. Pre neki dan je sretnem na ulici, ima zelenu kosu. :zblesav:

Isprace ti se to, ne brini
Veceras cu opet da je samponiram nekoliko puta. Ako se nimalo ne ispere, frizerka kaze da oni imaju sampone koji to skidaju.
Al bih da izbjegnem da je srecem neko vrijeme, nije mi na vrhu omiljenih osoba trenutno.
Al svaka pohvala maski. Da sam je razblazila u balzamu koji koristim i da sam je odmah isprala samponom super bi bilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back