- Poruka
- 63.764
За то знам, ако се добро уради може бити трајније...Ne moraš olupavati postoji lepak za lepljenje pločica na pločicu, mi smo ga koristili i evo već 10 godina dobro stoji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За то знам, ако се добро уради може бити трајније...Ne moraš olupavati postoji lepak za lepljenje pločica na pločicu, mi smo ga koristili i evo već 10 godina dobro stoji.
Marge, živa siNe moraš olupavati postoji lepak za lepljenje pločica na pločicu, mi smo ga koristili i evo već 10 godina dobro stoji.

isece li ih vise neisoko ih majci dabogda ..... to je ta jutarnja nedeljna idila 

ne znam zasto se te stvari ne rese jednosavnoА поента је да, у конкретном случају око кога је и почела полемика, ниједна страна нема ни доказ, ни јак аргумент.
Само осећај који пратимо.
j ne znam zasto se te stvari ne rese jednosavno
leka je isao na poligraf i prosao ga
zasto njih dve ne idu na poligraf?

Полиграф није поуздан доказ на суду.j ne znam zasto se te stvari ne rese jednosavno
Полиграф није поуздан доказ на суду.
Да ли ће то уопште ићи на суд, јесу писали нешто о томе?
Ја бих волела да иде и да се коначно рашчивија, али са којим доказима ће донети ваљану пресуду после толико година, стварно не знам.
Управо то.Ja mislim da se on na sudu uopšte ne priznaje, može se koristiti kao smernica u istrazi.
da li zato sto je proslo toliko godina, neko treba da bude oslobodjen svake krivice, makar moralne zbog nasilnistva koje je radio u zivotu?Полиграф није поуздан доказ на суду.
Ја бих волела да иде и да се коначно рашчивија, али са којим доказима ће донети ваљану пресуду после толико година, стварно не знам.
Prosao ga za koju optuznicu?j ne znam zasto se te stvari ne rese jednosavno
Полиграф није поуздан доказ на суду.
o tome i pricam.Ja mislim da se on na sudu uopšte ne priznaje, može se koristiti kao smernica u istrazi.
Али, Дајв, кривица мора да буде доказана.da li zato sto je proslo toliko godina, neko treba da bude oslobodjen svake krivice, makar moralne zbog nasilnistva koje je radio u zivotu?
Ne napadaj žrtve![]()
naravno da ne treba..ali krivicu treba dokazati.da li zato sto je proslo toliko godina, neko treba da bude oslobodjen svake krivice, makar moralne zbog nasilnistva koje je radio u zivotu?

j ne znam zasto se te stvari ne rese jednosavno
Успели смо да изнервирамо Џабу, ја се повлачим, нећем нервирам...razapecu ja vas, cini mi se![]()
Da, kao dopunsko dokazno sredstvoJa mislim da se on na sudu uopšte ne priznaje, može se koristiti kao smernica u istrazi.
....on je sad definitivno stigmatizovan kao nasilnik, a možda i siledžija. Nije lak taj krst, a ko misli da jeste, nek se džora sa njim. Ja ne BiH. Ni 15 min.sad bio u njegovoj koži.da li zato sto je proslo toliko godina, neko treba da bude oslobodjen svake krivice, makar moralne zbog nasilnistva koje je radio u zivotu?
Pa smoriste više, em ne znate em insistirate na tome što ne znate. Mene kad neko nervira, ja ne kažem nervira me Leka..ili Mika..Успели смо да изнервирамо Џабу, ја се повлачим, нећем нервирам...
Ко ти брани да кажеш?Pa smoriste više, em ne znate em insistirate na tome što ne znate. Mene kad neko nervira, ja ne kažem nervira me Leka..ili Mika..
A ko meni išta može da brani?Ко ти брани да кажеш?
Ја кажем.
zabica... ume da brise ...ja se nje plasimA ko meni išta može da brani?
: ).

То ти кажем, понашаш се овде како желиш, ми исто.A ko meni išta može da brani?
: ).
zabica... ume da brise ...ja se nje plasim![]()