- Poruka
- 63.764
Кхм, кхм...bravo za ceru
idem...bicete fini dok me nema, je l' da?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кхм, кхм...bravo za ceru
Kao i uvekbravo za ceru

Nešto me nerviraš.....Кхм, кхм...
Па, тако, бре, реци отвореноNešto me nerviraš.....

vidim, bas ucestvujesUčestvovao u sređivanju terase.
Još nije gotovo
Haha..moj kontroloruvidim, bas ucestvujes![]()

Ја се сетила, ал не стигох од ЛечићаGde ste, niko ni da pita Affro jesi živa, bolE vas uvce
E qq qq sad sam prvi put jela od juče u ovo doba. Što je interesantno nisam ni gladna, ni žedna. Svašta. Pojela neki zalogaj i smućkala malo kafe, ajde bar nešto.

Eee kako vas vara utisakZnamo mi da si ti tvrd orah, da se ne daš tako lako.![]()

Не вара, сети се само шта си већ све претурила преко главе...Eee kako vas vara utisak![]()
Bravo. Moja terasa je mala i trenutno zatrpana, treba da se sredi, a kad ću ne znam. Nešto ne raspolažem snagom potrebnom za bilo kakav rad. Baš sam kljok.Поздрав, Афро!
Седим на балкону, једем кекс и пијем кафу. Коначно то могу.
Bravo. Moja terasa je mala i trenutno zatrpana, treba da se sredi, a kad ću ne znam. Nešto ne raspolažem snagom potrebnom za bilo kakav rad. Baš sam kljok.
Jao da mi vidiš kuću ne bi verovala da je ovo realno stanje. Nikad mi nije ovako bilo, nit znam kad sam sve ovo rastovrzla po kući, strašno. Trebaće mi baš vremena da ovo dovedem u red.Не вара, сети се само шта си већ све претурила преко главе...
Bravo. Moja terasa je mala i trenutno zatrpana, treba da se sredi, a kad ću ne znam. Nešto ne raspolažem snagom potrebnom za bilo kakav rad. Baš sam kljok.
Очекујеш санитарну?Jao da mi vidiš kuću ne bi verovala da je ovo realno stanje. Nikad mi nije ovako bilo, nit znam kad sam sve ovo rastovrzla po kući, strašno. Trebaće mi baš vremena da ovo dovedem u red.
Znam ali sam primetila da sve manje imam snage za to fizikalisanje, pa zato ne volim kad mi ovako izmakne. Baš nemam snage kao nekad ne vezano za ovo trenutno. Vidim koliko mi više treba da odradim nešto u kuću, a pre mi je to bilo čas posla.Очекујеш санитарну?
Шта те боли уво, бре, само минимум сада, биће дана да опет блиста.
И мени треба више времена и снаге него пре 5 година, има то везе и са крштеницомZnam ali sam primetila da sve manje imam snage za to fizikalisanje, pa zato ne volim kad mi ovako izmakne. Baš nemam snage kao nekad ne vezano za ovo trenutno. Vidim koliko mi više treba da odradim nešto u kuću, a pre mi je to bilo čas posla.
Jao da mi vidiš kuću ne bi verovala da je ovo realno stanje. Nikad mi nije ovako bilo, nit znam kad sam sve ovo rastovrzla po kući, strašno. Trebaće mi baš vremena da ovo dovedem u red.