Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde ste, niko ni da pita Affro jesi živa, bolE vas uvce :ljutko:
E qq qq sad sam prvi put jela od juče u ovo doba. Što je interesantno nisam ni gladna, ni žedna. Svašta. Pojela neki zalogaj i smućkala malo kafe, ajde bar nešto.
Ја се сетила, ал не стигох од Лечића :rotf:

Jao da mi vidiš kuću ne bi verovala da je ovo realno stanje. Nikad mi nije ovako bilo, nit znam kad sam sve ovo rastovrzla po kući, strašno. Trebaće mi baš vremena da ovo dovedem u red.
Очекујеш санитарну?
Шта те боли уво, бре, само минимум сада, биће дана да опет блиста.

Очекујеш санитарну?
Шта те боли уво, бре, само минимум сада, биће дана да опет блиста.
Znam ali sam primetila da sve manje imam snage za to fizikalisanje, pa zato ne volim kad mi ovako izmakne. Baš nemam snage kao nekad ne vezano za ovo trenutno. Vidim koliko mi više treba da odradim nešto u kuću, a pre mi je to bilo čas posla.

Znam ali sam primetila da sve manje imam snage za to fizikalisanje, pa zato ne volim kad mi ovako izmakne. Baš nemam snage kao nekad ne vezano za ovo trenutno. Vidim koliko mi više treba da odradim nešto u kuću, a pre mi je to bilo čas posla.
И мени треба више времена и снаге него пре 5 година, има то везе и са крштеницом :lol:
Него, гледај да се опоравиш, продаш стан, па код деце...

Jao da mi vidiš kuću ne bi verovala da je ovo realno stanje. Nikad mi nije ovako bilo, nit znam kad sam sve ovo rastovrzla po kući, strašno. Trebaće mi baš vremena da ovo dovedem u red.

aj ne loopaj..ja sedim zdrava i prava kuce se ne pipam. :lol:

jedino sto sam plakar sredila, ali to volim, uvek nadjem nesto zabavno z aprodaju ili bacanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back