Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mali krelac se prvo pregreje na suncu a onda ode i legne u mokru kadu, onda dodje tako mokra i trazi da je feniram :lol:
Sta ti je genetika, luda na majku totalno!

Ja se rasanjujem uz buku secenja ulicnih ploca od 7 jutros :mmmm: isece li ih vise neisoko ih majci dabogda ..... to je ta jutarnja nedeljna idila :lol:

Danas dan ispunjen svaleracijama
Prvo picim u svaleraj broj jedan setnja sa drugom da malo ulovimo toplo vreme, posle toga imam svaleraj broj dva sa forumaskim eminencijama u kafanu na zdranje :zjede:

А поента је да, у конкретном случају око кога је и почела полемика, ниједна страна нема ни доказ, ни јак аргумент.
Само осећај који пратимо.
ne znam zasto se te stvari ne rese jednosavno
leka je isao na poligraf i prosao ga
zasto njih dve ne idu na poligraf?

Poslednja izmena:
j ne znam zasto se te stvari ne rese jednosavno
Полиграф није поуздан доказ на суду.
Да ли ће то уопште ићи на суд, јесу писали нешто о томе?
Ја бих волела да иде и да се коначно рашчивија, али са којим доказима ће донети ваљану пресуду после толико година, стварно не знам.

Ја бих волела да иде и да се коначно рашчивија, али са којим доказима ће донети ваљану пресуду после толико година, стварно не знам.

Ja mislim da se on na sudu uopšte ne priznaje, može se koristiti kao smernica u istrazi.

da li zato sto je proslo toliko godina, neko treba da bude oslobodjen svake krivice, makar moralne zbog nasilnistva koje je radio u zivotu?

Prosao ga za koju optuznicu?
On je u onom razgovoru priznao da je bilo nekih nepredvidjenosti usled strasti koja ga je obuzela i koja je dovela do toga da ona place. Pa je posle rekao da je to uvjezbavanje uloge.
Vjerovatno ce naci scenario po kom je uvjezbavao ili ce definisati sta su nepredvidjenosti. I da li su kaznjive

Ja mislim da se on na sudu uopšte ne priznaje, može se koristiti kao smernica u istrazi.
o tome i pricam.
ne radi dokazivanja na sudu nego zbog javnosti. kad je javnost vec upletena do grla, sto je po mom misljenju osnovna greska i zbog cega sam skeptican oko svega ovog.

mozmo imati situacije
leka prosao, one prosle, tad pricamo o varanju poligrafa
leka prosao jedna pala, druga prosla
leka prosao, one nisu prosle..sta tad?

cisto da se odmere reci i preko poligrafa jer mi malo smeta kad krene prica..prosao je poligraf jer je njega lako prevariti..i onda dovedu neku profersorku sa pravnog fakulteta koja prica kako je agent CIA-e prevario na poligrfu KGB.. i kako je komentarisao kako je poligraf lako prevariti..brate..leku porede sa obucenim agentom CIA-e..to meni vec vodi pricu u banalnu krajnost u dokazivanju unapred donete javne presude.

da li zato sto je proslo toliko godina, neko treba da bude oslobodjen svake krivice, makar moralne zbog nasilnistva koje je radio u zivotu?
Али, Дајв, кривица мора да буде доказана.
О томе све време ја говорим.
Требало је гмаза пријавити одмах, стрпати у затвор и готова ствар, нема сумњи.
Доказа сада нема, тако се много њих извуче.
Ја не знам како ви тумачите ово што ја пишем, ја све време пишем да се те ствари или пријављују одмах, или се ћути, јер нскон толико година бацаш сумњу и на себе и на њега, а ништа се не може решити.
Остаје да свако поверује у оно што жели, а правда је незадовољена.

Ne napadaj žrtve :rtfm:
20210411_110423.jpg

naravno da ne treba..ali krivicu treba dokazati.
da li shvatas da se oko ovog drustvo polarizovalo.
na one koji su bez ikakvih dokaza prosto prihvatili da je sve sta su one rekle istina
i na one skepticne za koje je vazno da se podvuce da ne brane leku, ali ni ne veruju samo na rec...
reci zasto bi neko izmislio ovako nesto ne stoji jer postoji milion razloga zasto bi se nesto ovako izmislilo..i podvlacim .. ne kazem da je izmisljeno ali isto tako kazem da ne mozemo ni leku razapeti samo na osnovu reci...i to nije branjanje leke kako neki tumace, nego trazenje istine.

Što bi bilo ko išao na poligraf? To bih ja pitala kolege koje su ga savetovale da ide i mase javnosti poligrafom koji može da dokaže dve stvari:
1) da lažeš kao pas
2) da ne lažeš

Najveće ubice su prošle poligraf. Ukoliko si lud i uveren u svoje delo kao ispravno ti prolaziš. Ako lažeš bez da trepnes opet prolaziš. Šta ćeš onda uopšte tamo...pitam se ja.

Drugo, naše pravo je takvo da mi nemamo institut svedoka karaktera. Uvek je svedok samo lice koje zna nesto o konkretnom delu koje nije zastarelo tako da ne vidim kako se Merimina ispovest može iskoristiti...sto je tužno jer ja ženi verujem.
On je prepotentna seljacina i nije mi uopšte zao da doživi "građansku smrt" u smislu izopstenosti jer je to zaslužio, ne cascavate nas falusom pa je jedino pitanje jel čast sasvim dobrovoljan uz naklon veličini, poludobrovoljan ili je on, bokte, toliko potentan da mu se sam zabije negde da časti...ja kao žena sa takvim skotom nikada više radila ne bih, da se ne uvredim ako nece da me časti ili, ne daj bože, da me časti na njegov način.
Nije on zec u teranju.

Merima da je u anglosaksonskoj sredini bila bi validan svedok na sudu jer oni imaju institut svedoka karaktera.
Samo zbog razlika u zakonodavstvu ona neće biti svedok. To se zove manjkavost zakonodavnog sistema koji nije mač u kamenu već varira od države do države.
U Americi, recimo, bi išla procena karaktera i nje i njega, šta misliš kome bi porota poverila poverenje?
Tako da, ne možemo ni da ga oslobodimo jer prošlo 40 godina...koliko će proći sledeći put kada mu se otanji još malo testosteron koji mora sebi da dokaže, da ga ostavimo da bude profesor klinkama...ja ga ne bih ostavila jer poverenje dajem Merimi, ako ne mogu da ga oteram u zatvor mogu da ga uklonim od studentkinja jer imam dve žene koje tvrde i imam njega koji priznaje da voli da cascava one koje poštuje seksom. Ne dao bog ćerku da mi poštuje, po njegovim rečima.

....on je sad definitivno stigmatizovan kao nasilnik, a možda i siledžija. Nije lak taj krst, a ko misli da jeste, nek se džora sa njim. Ja ne BiH. Ni 15 min.sad bio u njegovoj koži.
I, ne znam šta je u suštini problem javnosti.

Miku zovu Antić, alo Aleksić se čovek preziva, ni toliko nisu zapamtili. Plavi čuperak?
Ne kapiram, osim da je kopanje po tuđim životima ma genijalna razbibriga..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back