Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od sinoć me je bolela glava nenormalno. Ovo je strašno.
Prijareljicina majka izašla sa onkologije kad sam ja ušla, eno je ima koronu. Nije imala gde da se zarazi već tamo, divota jedna.
Kuća u haosu, sudopera prepuna, a ja ležim, ne mogu ništa, ovo se još nije dešavalo.
Rekoh ti da su puni korone
Hbg....
Aj polako jjebes haos, sutra jad prodje glavudza praces....❤

Бамби, ако пребројиш чланове оба чопора, приближан је број.
И исто тапшање по рамену.
Да ли на овом нивоу треба да разговарамо?
Ne slazem se sto se tice „clanstva“, niti reakcija.
Postoje ljudi koji samo iz ciste sujete i samoljublja nikada nece opsovati, ali ce im jezik i pored finih reci biti mnogo otrovniji i pogubniji. Tako da me „nivo“ razgovora u ovom slucaju ne zanima.

Ovo je veoma bitna tema, odraz stanja drustva u kojem zivimo, pa su mi samim tim neki upisi uzasni i tragicni.
Sva sreca pa se stan renovira, pa nemam vremena za forum. Nikakvo dobro od ove polemike...

Ne slazem se sto se tice „clanstva“, niti reakcija.
Postoje ljudi koji samo iz ciste sujete i samoljublja nikada nece opsovati, ali ce im jezik i pored finih reci biti mnogo otrovniji i pogubniji. Tako da me „nivo“ razgovora u ovom slucaju ne zanima.

Ovo je veoma bitna tema, odraz stanja drustva u kojem zivimo, pa su mi samim tim neki upisi uzasni i tragicni.
Sva sreca pa se stan renovira, pa nemam vremena za forum. Nikakvo dobro od ove polemike...
Што, ако су истомишљеници обавезно чопор, не можеш се изузети.
Јер, и ти си заузела страну, ако се изношење сопственог мишљења назива заузимање стране.
А поента је да, у конкретном случају око кога је и почела полемика, ниједна страна нема ни доказ, ни јак аргумент.
Само осећај који пратимо.

Јер, и ти си заузела страну, ако се изношење сопственог мишљења назива заузимање стране.
А поента је да, у конкретном случају око кога је и почела полемика, ниједна страна нема ни доказ, ни јак аргумент.
Jadno je to kad neko dođe na forum da ga hvale, forum ne služi za to.

Jadno je to kad neko dođe na forum da ga hvale, forum ne služi za to.
Али, не можеш се увек са свима и око свега слагати.
Овде има пар форумашица које стварно готивим, али се око неких ствари не слажемо, и ту нема зле крви.

Али, не можеш се увек са свима и око свега слагати.
Овде има пар форумашица које стварно готивим, али се око неких ствари не слажемо, и ту нема зле крви.
Ovde ima 5-6 forumašica koje uvek očekuju udvaranje. Takve imaju kući muža, nadam se pa neka im se on udvara a ja očekujem da će me i dalje držati na ignoru.

Zato sto reakcija jeste bila coporska.

Napises jedan post i samo gledas kako...ruka ruku mije.
To nema veze sa suprotnim stavom.

Ali mozda mora tako.

Zato sto reakcija jeste bila coporska.

Napises jedan post i samo gledas kako...ruka ruku mije.
To nema veze sa suprotnim stavom.

Ali mozda mora tako.
Можда је теби тако изгледало, али израз чопор је јако ружан, поготово што нико никога није нападао и черечио, већ само износио свој став.
Или сам ја нешто пропустила?

Можда је теби тако изгледало, али израз чопор је јако ружан, поготово што нико никога није нападао и черечио, већ само износио свој став.
Или сам ја нешто пропустила?
Tebi je ruzna rec „copor“, a meni su ruzni mnogi komentari ispisani na racun ove zene. I mislim da je to mnogo veci problem od mog nesalonskog nacina komunikacije.

Niko ovde od nas ne zna istinu o tim slucajevima, ali mi je odvratna automatska hajka na zenu koja je moguca zrtva. Njega se jedva okrznulo, ali se o njima dvema poprilicno raspricalo. O njihovim motivima, proslom i sadasnjem zivotu, inteligenciji, emotivnom stanju, finansijama itd. A sve sa ciljem da ih se vrlo kulturno i ufino omalovazi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back