- Poruka
- 121.998
Kako se bese zove ona igra kad se zaletis pa mora probijes korodor koji se drzi za rukeaj ti za mnom, pravo kroz sredinu![]()
Mrzela sam tu igru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se bese zove ona igra kad se zaletis pa mora probijes korodor koji se drzi za rukeaj ti za mnom, pravo kroz sredinu![]()
Jel ima torti kod vas?На нашу![]()
Rekoh ti da su puni koroneOd sinoć me je bolela glava nenormalno. Ovo je strašno.
Prijareljicina majka izašla sa onkologije kad sam ja ušla, eno je ima koronu. Nije imala gde da se zarazi već tamo, divota jedna.
Kuća u haosu, sudopera prepuna, a ja ležim, ne mogu ništa, ovo se još nije dešavalo.
Jel ima torti kod vas?

Između 2 vatre.Kako se bese zove ona igra kad se zaletis pa mora probijes korodor koji se drzi za ruke
Mrzela sam tu igru
jesteIzmeđu 2 vatre.
Neee....arjačkinje barjačinje?
Između 2 vatre.
Ne slazem se sto se tice „clanstva“, niti reakcija.Бамби, ако пребројиш чланове оба чопора, приближан је број.
И исто тапшање по рамену.
Да ли на овом нивоу треба да разговарамо?
Ne vatre nisuIzmeđu 2 vatre.
Ih posle tebe su još neki rekli. Srećom ja nemam. Ma da, neka stoji, praću sutra.Rekoh ti da su puni korone
Hbg....
Aj polako jjebes haos, sutra jad prodje glavudza praces....❤
Што, ако су истомишљеници обавезно чопор, не можеш се изузети.Ne slazem se sto se tice „clanstva“, niti reakcija.
Postoje ljudi koji samo iz ciste sujete i samoljublja nikada nece opsovati, ali ce im jezik i pored finih reci biti mnogo otrovniji i pogubniji. Tako da me „nivo“ razgovora u ovom slucaju ne zanima.
Ovo je veoma bitna tema, odraz stanja drustva u kojem zivimo, pa su mi samim tim neki upisi uzasni i tragicni.
Sva sreca pa se stan renovira, pa nemam vremena za forum. Nikakvo dobro od ove polemike...
Jadno je to kad neko dođe na forum da ga hvale, forum ne služi za to.Што, ако су истомишљеници обавезно чопор, не можеш се изузети.
Јер, и ти си заузела страну, ако се изношење сопственог мишљења назива заузимање стране.
А поента је да, у конкретном случају око кога је и почела полемика, ниједна страна нема ни доказ, ни јак аргумент.
Само осећај који пратимо.
Vidim da sad procesuiraju silovanja od pre 50 godina pa se pitam ima li toga uopste danasnaravno da ima
medijski su najzastupljeniji slucajevi homopedofilije ali ima i kod odraslih.
Али, не можеш се увек са свима и око свега слагати.Jadno je to kad neko dođe na forum da ga hvale, forum ne služi za to.
Ovde ima 5-6 forumašica koje uvek očekuju udvaranje. Takve imaju kući muža, nadam se pa neka im se on udvara a ja očekujem da će me i dalje držati na ignoru.Али, не можеш се увек са свима и око свега слагати.
Овде има пар форумашица које стварно готивим, али се око неких ствари не слажемо, и ту нема зле крви.
Zato sto reakcija jeste bila coporska.Што, ако су истомишљеници обавезно чопор, не можеш се изузети.
Јер, и ти си заузела страну, ако се изношење сопственог мишљења назива заузимање стране.
А поента је да, у конкретном случају око кога је и почела полемика, ниједна страна нема ни доказ, ни јак аргумент.
Само осећај који пратимо.
Можда је теби тако изгледало, али израз чопор је јако ружан, поготово што нико никога није нападао и черечио, већ само износио свој став.Zato sto reakcija jeste bila coporska.
Napises jedan post i samo gledas kako...ruka ruku mije.
To nema veze sa suprotnim stavom.
Ali mozda mora tako.

И ја.Мислим да није било чопорашења.
Tebi je ruzna rec „copor“, a meni su ruzni mnogi komentari ispisani na racun ove zene. I mislim da je to mnogo veci problem od mog nesalonskog nacina komunikacije.Можда је теби тако изгледало, али израз чопор је јако ружан, поготово што нико никога није нападао и черечио, већ само износио свој став.
Или сам ја нешто пропустила?
Nice oneČopor je kada ima više neistomišljenika od podnošljivog, a normalno forumašenje je kada su tvoji istomišljenici u znatnoj većini.![]()

Ja volim ovo prvo. Zato bih, da imam uslova i dalje pisao samo na politici.Čopor je kada ima više neistomišljenika od podnošljivog, a normalno forumašenje je kada su tvoji istomišljenici u znatnoj većini.![]()