Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Dosadno je kad se svi oko svega slažemo.Ja volim ovo prvo. Zato bih, da imam uslova i dalje pisao samo na politici.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosadno je kad se svi oko svega slažemo.Ja volim ovo prvo. Zato bih, da imam uslova i dalje pisao samo na politici.

Ипак сам ја нешто пропустила.Tebi je ruzna rec „copor“, a meni su ruzni mnogi komentari ispisani na racun ove zene. I mislim da je to mnogo veci problem od mog nesalonskog nacina komunikacije.
Niko ovde od nas ne zna istinu o tim slucajevima, ali mi je odvratna automatska hajka na zenu koja je moguca zrtva. Njega se jedva okrznulo, ali se o njima dvema poprilicno raspricalo. O njihovim motivima, proslom i sadasnjem zivotu, inteligenciji, emotivnom stanju, finansijama itd. A sve sa ciljem da ih se vrlo kulturno i ufino omalovazi.
Dosadno je kad se udvaraš svim ženama pa ti posle sve jepu mamu iako niđe veze.Dosadno je kad se svi oko svega slažemo.![]()
U vezi toga ne znam šta da kažemDosadno je kad se udvaraš svim ženama pa ti posle sve jepu mamu iako niđe veze.

Da, meni se mnogo sviđa, deluje umirujućeБаш је лепо, складно, пријатно...

Minimalisticki.Da, meni se mnogo sviđa, deluje umirujuće![]()

Први пут чујем за фарбање плочицаMinimalisticki.![]()
Bilo je pretrpano.
Inace, plocice su farbane. Hteli smo da ih skroz menjamo, ali ne ide zbog lockdown-a. I kao hajde da probamo kako ide to novo farbanje specijalnim lakom za plocice, pa ako zeznemo i onako cemo ih menjati![]()
I ispalo je super.
S tim sto smo prvo uzeli boju peska, koja je na kraju bila kao boja breskve. Uzas. I onda - daj magnoliju i belu i to je to.
Ni ja to nisam znala, ali sam gledala renoviranje kuca i stanova na TV-u i odusevila se ishodom.Први пут чујем за фарбање плочица
Ја се каним да мењам јер су беле, фуј, али ко ће то да разбија...
Колико кошта и чиме сте фарбали?
Први пут чујем за фарбање плочица
Ima na Instagramu profil koji se zove Auto duga. Mnogo ih hvale svi koji su sarađivali sa njima. Ja ću ovog proleća da ofarbam pločice u kupatilu i kuhinji, uz njihovu pomoć.Први пут чујем за фарбање плочица
Ovo je sad mat.Vidi se da su farbanje pločice.
Video sam na Instaću boje za pločice, trebalo bi da ofarban u malom toaletu. Ne volim mat, samo da smislim neke lude boje i kombinaciju. Imali smo jedno vreme "zvezdin" wc, crveno-bele pruge : )
Kupatilo je smireniji bojama.
Lepo izgleda, svejedno.Ovo je sad mat.
Imas opciju da prvo stavis lak u boji, pa preko zastitni sloj, znaci dva puta farbas ili da uzmes 2 u 1. Tu nema gotovih boja, vec moraju da se mesaju. Ne secam se tacno zbog cega. Mi smo uzeli tu 2 u 1 opciju.
Jedino po cemu se mozda primeti su fuge, jer se i one farbaju, ali meni se bas svidelo sto sve izgleda tako...cisto, glatko, a opet vidis da su plocice.Ima na Instagramu profil koji se zove Auto duga. Mnogo ih hvale svi koji su sarađivali sa njima. Ja ću ovog proleća da ofarbam pločice u kupatilu i kuhinji, uz njihovu pomoć.
Ja bih se sad složila, ali ne smem, da ne bude posle da sam u tvom čoporu. Izvini.Баш је лепо, складно, пријатно...
Zaboravila sam da ti napisem cenu.Први пут чујем за фарбање плочица
Nemoj da primis ovo izvinjenje, Mina.Ja bih se sad složila, ali ne smem, da ne bude posle da sam u tvom čoporu. Izvini.

Meni se sviđa to što sam videla na Instagramu. I da ne znam da je farbano, mislila bih da su lepljene nove pločice. Kao i kod tebe.Jedino po cemu se mozda primeti su fuge, jer se i one farbaju, ali meni se bas svidelo sto sve izgleda tako...cisto, glatko, a opet vidis da su plocice.
Da. Nešto mnogo nijansi, ali baš mnogo.Ма, баталите чопоре, сад сам у филму фарбања плочица
Ево, рачунам колико би коштало...
А има разних боја?
Mozda je kod nas jeftinije. Raspitaj se.Ма, баталите чопоре, сад сам у филму фарбања плочица
Ево, рачунам колико би коштало...
А има разних боја?