Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Važi zlozi, ubedila si nas, mene posebno nakon otkrića o baratanju noževima :malav:
Nadam se da si i sebe :heart:

nemam sta ni sebe, ni tebe da ubedjujem, ja sma uvek lepo zaradjivala, kad sam htela da radim. samo sto ja ne volim vreme da trosim na poslu i brzo sagorim, pa mi treba odmor.

tako da sad necu jendo mesec dana da mrdam, treba mi odmor, treba mi vreme za sebe. a ja to sebi mogu da dozvolim.

pisem, kao i svi sto pisete na ovoj temi.

Ruski predsednik Vladimir Putin je zato, u julu 2014. potpisao dekret kojim se u oktobru zemlja vratila na zimsko računanje vremena koje važi preko cele godine. Time se Rusija pridružila Islandu, koji je do sada bio jedina evropska zemlja koja ne pomera satove.
Sistem pomeranja sata se ne koristi ni u Kini, Japanu, Južnoj Koreji i širom afričkog kontinenta, gde ova mera nikad nije stekla širu popularnost.
Početkom 2019. Evropski parlament glasao je za ukidanje letnjeg i zimskog računanja vremena i to počev od 2021. godine.

...još nije stigla '21. kalendarski....

idi nadji cicka pa se igrajte
mene smaras svojim sveznajucim stavom opet, msm smaras potrebom da objasnis koliko se u sve razumes, jbt ne razumes se u sve , shvati, ono nadji neki nacin da objasnis sebi ne znas sve uvek
ne znam sta te na to navodi ali davis naprosto
kakve savete delis kad pojma nemas nista osim da covek zivi u ny i da mu je malo zajebano i sad mu ti kazes ono kao idi u dzerzi i onda prospes svoje znanje o americi i neki primer svoj i jos vredjas da je neko glup jer ne slusa savete, aje saberi se malo

i ne, uopste se ne salim kad kazem da nije fer sto moderacija ne moze na ignor, da odmori covek malo, bilo je vrlo prijatno kad te je onomad regina oterala na neko vreme

i da dodam da nemam nameru da se na nastavljam, znam tvoj trip da nastavis da davis do iznemoglosti ali ja ovde stavljam tacku jer nemam nameru da seciram zivot meni drage osobe da bih tebe ubedila u nesto, nou vej

Napenaliću ga ja opet :malav:

Napenaliću ga ja opet :malav:
ti imas dozu drskosti i beobrazluka ali si korektna..nisi kao neke klasicne hejterke odavde.
ti kad se ne slazes jasno kazes, kad se slazes i to kazes.
i to je sasvim ok... imas svoj stav.. ne pratis stream kao neke bez svog misljenja, vazno je da su u grupi.

Ne može čovek od tebe ni politički korektan da bude. :roll:

U principu, imam dosta slobodnog vremena, gde samo ruke rade, glava jok, pa dolazim do nekih dubokoumnih zaključaka u poslednje vreme i to mi se uopšte ne sviđa.
Mozes li mi oprostiti :lol:

E zato ja ne volim te poslove gde ne moras da mislis o tome sto radis, nego mozak moze da luta, to je kod mene opasna rabota, moje misli kad krenu da lutaju samo da poludis
Zato kazem da rad spasava, ali kad se uneses u njega i moras da mislis o radu dok radis....

Kad smo kod rada, da li je izvodljivo ja tebi posaljem staru izandjalu trenerku i kazem sasi mi ovo iste velicine sve isto
Jel ti onda to rasparas pa uzimas mustru???
Jel uopste moze da se izvede nesto?
I imam jednu kosulju do dupeta duzina, ocu da mi sasijes haljinu ko sto je ona, isti kroj, samo duza do kolena
Jel moze i to da se izvede???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back