Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pravi spomenik.gif

Sedim sa glavoboljom na glavi još od sinoć :(
Previše uzbuđenja od utakmice valjda :lol:
Bez šale, jeste bio lep dan, ali odjednom previše toplo. Prosle subote sam nosila šuškavac i traku za uši kad sam trčala jer je bilo baš hladno, a juče jedva izdržala na stazi od vrućine, zajapurila se toliko da sam do 8 uveče bila crvena.
Što me nije sprečilo da napravim divne male princes krofnice i popijem dve votkice sinoć :malav:
Za sve me bog dao :aha:

Naprosto kidas na svim poljima!

Ja sam zgotivila ciz kejk sada pa idemo napolje
Opet je vreme nekako cudno, msm ne cudi sto svi imaju glavolbolje sto od vetra nekoc sto od promena vremena
Ja jedva cekam prolece kao juce u punom sjaju, fa

probudis se ujutro, a ceo dan ispred tebe.

popijem sveze cedjen sokic, pojedem nesto zdravo za dorucak, onda malo trcim, pa onda odem na jahanje, pa malo jasem. onda se tusiram, pa gledam destinaciju za putovanje (npr. nema korone), onda rezervisem, pa pravim planove za putovanje. pa onda posle podne odem u neki restoran, pa u kafic, pa onda uvece na neku zurku....e to je zivot.

meni je srcica rekao da sam ja enigma za mnoge ljude, jer mogu da klizam iz jednog u drugi posao, ali izgleda da ja koliko god mrzela ljude imam sposobnost da ubedim ljude da sma ja najbolja za posao.

meni nije problem da nadjem posao, meni je problem da ga zadrzim, jer se smorim kad shvatim koliko vremena gubim. :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back