Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i da dodam da nemam nameru da se na nastavljam, znam tvoj trip da nastavis da davis do iznemoglosti ali ja ovde stavljam tacku jer nemam nameru da seciram zivot meni drage osobe da bih tebe ubedila u nesto, nou vej
ja sam samo rekao sta sam imao, ti si ta koja se nakacila i isterivala.

Poslednja izmena:
bilo je vrlo prijatno kad te je onomad regina oterala na neko vreme
a zasto svi mislite da je regina?
to nema veze sa njom

zabici sam vec objasni ali ocigledno treba i jos nekima koji bi me na ignore ali opet sve znaju o meni

otisao sam posle uskrsa .. ako se secas ja sam jedini rekao da nece biti zakljucavanja za veliki petak..tad su kvinsi, ti i jos neke uletele klizecim..da kao ne ide se u crkve na petak.da ja po obicaju loopam.a ja sam imao info da nece petak biti zakljucan jer se po tradiciji i ne ide u crkvu na veliki petak i da nece biti zakljucavanja.
naravno, zakljucavanja nije bilo u petak iako ste sve bile veoma ubedjene da ce biti i onda ste se ucutale a ja sam shvatio da vas ne zanimaju informacije vec da vise volite da nagadjate i zato sam otisao, pustio sam vas da zivite u svetu nagadjanja a ne pravih informacija.. posle sam se vratio ali ako si primetila, prestao sam da govorim sta je i kako je..ovo je bio samo komentar na tvoje napisano ali vise informacije ne pisem.

Седим опране косе са пешкиром на глави и пијем кафу.
Јуче ми је дан био феноменалан. Прави пролећни. На пијаци и у парку.
Sedim sa glavoboljom na glavi još od sinoć :(
Previše uzbuđenja od utakmice valjda :lol:
Bez šale, jeste bio lep dan, ali odjednom previše toplo. Prosle subote sam nosila šuškavac i traku za uši kad sam trčala jer je bilo baš hladno, a juče jedva izdržala na stazi od vrućine, zajapurila se toliko da sam do 8 uveče bila crvena.
Što me nije sprečilo da napravim divne male princes krofnice i popijem dve votkice sinoć :malav:
Za sve me bog dao :aha:

Nema ovde voljenja. Samo mogao bi da budeš malo draži. Koja ti je potreba da se raspravljaš sa ženama?Da je pdf politika pa da te i razumijem.
problem je sto ljudi vide trn u tudjem a ne balvan u svom oku.
koja prepirka?
ona je nesto napisala i ja sam dao komentar na to..za to forumi i sluze, slozices se
ona je ta koja se nadovezala na to moje a onda ispada da se ja raspravljam...

sad i ti mozes raci da se raspravljam sa tobom a ja sam samo izneo odgovore na pitanja koja si iznela u svom postu.
da li nas dvoje sad imamo raspravu ili dijalog?

problem je sto ljudi vide trn u tudjem a ne balvan u svom oku.
koja prepirka?
ona je nesto napisala i ja sam dao komentar na to..za to forumi i sluze, slozices se
ona je ta koja se nadovezala na to moje a onda ispada da se ja raspravljam...

sad i ti mozes raci da se raspravljam sa tobom a ja sam samo izneo odgovore na pitanja koja si iznela u svom postu.
da li nas dvoje sad imamo raspravu ili dijalog?
Sa mnom se vrlo teško raspravljati jer ja to ne želim. Samo smanjiš potrebu da uvijek budeš u pravu i sve ok. Meni ne smeta ali nije dobro za tebe.

1616923266970.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back