Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.726
Dobro jutro.
Ustala sam, ne pijem kafu, gunđam zbog letnjeg računanja vremena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam odustala od vodjenja deteta na treningDobro jutro.
Позоришта раде. За биоскоп не знам.ja sam odustala od vodjenja deteta na trening
em su pomerili danas da je pola sata ranje em se sat pomerio
pa ne mere, imam i ja dusu
nego ne znam rade li bioskopi?
nisam znala za pozorita,sada cu da vidim, hvalaПозоришта раде. За биоскоп не знам.
Изазови ти сунце!Od danas mogu da šetam,prošao katantin,test negativan, samo da krenem. Sunca još nema ,nekako tmuran dan. Juče je pržilo kad ja nisam mogla vani,a svi parkovi samo mene čekaju![]()

ja sam samo rekao sta sam imao, ti si ta koja se nakacila i isterivala.i da dodam da nemam nameru da se na nastavljam, znam tvoj trip da nastavis da davis do iznemoglosti ali ja ovde stavljam tacku jer nemam nameru da seciram zivot meni drage osobe da bih tebe ubedila u nesto, nou vej
a zasto svi mislite da je regina?bilo je vrlo prijatno kad te je onomad regina oterala na neko vreme
nema potrebePoradi malo na šarmu.

Sedim sa glavoboljom na glavi još od sinoćСедим опране косе са пешкиром на глави и пијем кафу.
Јуче ми је дан био феноменалан. Прави пролећни. На пијаци и у парку.

Nema ovde voljenja. Samo mogao bi da budeš malo draži. Koja ti je potreba da se raspravljaš sa ženama?Da je pdf politika pa da te i razumijem.nema potrebe
ili me volis ili me ne volis kakav sam![]()
problem je sto ljudi vide trn u tudjem a ne balvan u svom oku.Nema ovde voljenja. Samo mogao bi da budeš malo draži. Koja ti je potreba da se raspravljaš sa ženama?Da je pdf politika pa da te i razumijem.
Sa mnom se vrlo teško raspravljati jer ja to ne želim. Samo smanjiš potrebu da uvijek budeš u pravu i sve ok. Meni ne smeta ali nije dobro za tebe.problem je sto ljudi vide trn u tudjem a ne balvan u svom oku.
koja prepirka?
ona je nesto napisala i ja sam dao komentar na to..za to forumi i sluze, slozices se
ona je ta koja se nadovezala na to moje a onda ispada da se ja raspravljam...
sad i ti mozes raci da se raspravljam sa tobom a ja sam samo izneo odgovore na pitanja koja si iznela u svom postu.
da li nas dvoje sad imamo raspravu ili dijalog?
Dobro jutro.

sčim je *****Trenutno imam strastvenu romansu sa burekom![]()
S mesom ofkorssčim je *****