- Poruka
- 131.987
jese drpisanje kad su sa litara presli na kilograme.Нико не дрпише. Узми или остави.
ostaje im visak, drugim recima poskupeli su proizvod a da ni ne osetis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jese drpisanje kad su sa litara presli na kilograme.Нико не дрпише. Узми или остави.
jese drpisanje kad su sa litara presli na kilograme.
pa sad sta je bolje tesko je recipas je pas, zovi ga kako oćeš, a znam da nisu isto nutri i sokovnik, nutri je bolji...i nemoj zvocaš na sabajle
rano bre
Имам га, добила сам га на поклон и углавном га користе комшинице. Он меље тј. уситњавање, не прави сок.Мора течност да се дода да се не би залепило са страна.što ne uzmeš nutri bulit il kako se već zove?
mnogo manji od sokovnika a radi istu stvar,
mi imamo u stanu, mame stalno nešto mućkaju
klincima, a najbolje je što ako se pokvari u garanciji
dobiješ novi
Ма мени је управо употреба цвекле, целера, першуна спорна...Zavisi šta hoćeš da postigneš. Ja sam kupila kad mi je bilo važno da detetu uvalim sokove od više vrsta voća i ponekad povrća (cvekle) koje inače u komadu ne bi ni pomirisao. Nekad je lakše nešto prosto popiti naiskap. A ako hoćeš da praviš smutije i slične stvari onda možeš da koristiš i blendere za to ti ne treba sokovnik. A drugo, od sokovnika dobiješ sok bez vlakana, a njihova konzumacija nije zanemarljiv benefit voćki i povrćli.
Možeš sam da praviš. Kupiš mleko, koje je i dalje na litar, čašu jogurta i aparat za jogurt ili praviš u rerni u šerpi.nista..
Или са два бокала. Тако сам ја. У тек скувано и прохлађено млеко, када је млако, сипам чашу јогурта и из једног у други бокал пресипам да се промеша. Увијем бокал у ком остаје и на топлије место. После имаш диван густ јогурт као грчки.Možeš sam da praviš. Kupiš mleko, koje je i dalje na litar, čašu jogurta i aparat za jogurt ili praviš u rerni u šerpi.
Соковник ти је пре за то.Ма мени је управо употреба цвекле, целера, першуна спорна...
Pa da, može. To je isti princip kao sa rernom i šerpom. Ja imam aparat, onaj sa četiri kao teglice, za pet, šest sati bude gotovo i isto je gust.Или са два бокала. Тако сам ја. У тек скувано и прохлађено млеко, када је млако, сипам чашу јогурта и из једног у други бокал пресипам да се промеша. Увијем бокал у ком остаје и на топлије место. После имаш диван густ јогурт као грчки.

Имам га, добила сам га на поклон и углавном га користе комшинице. Он меље тј. уситњавање, не прави сок.Мора течност да се дода да се не би залепило са страна.
@tab503pa sad sta je bolje tesko je reci
malinoa ili pudla, havanezer ili n ovcar, sokovnik ili nutri, stapni ili secko
sve je u igri moj medo, sve!

I ostaće na čekanju, pošto si pravi Oblomov.ajoooooj šta je meni sve na čekanju do pola pročitano
Oblomov
Narodna istorija SAD
Zlatni paviljon
Carev novi um
neka od S. Sontag, zaboravih naslov
a tek one što nisam ni načeo a kupljene su odavno![]()
oblomov je za mene mala macaI ostaće na čekanju, pošto si pravi Oblomov.

Kolega iz kancelarije je kupio kad je prolazio kroz Njemacku. Hladno cijedjenje, poput onoga sta je tab postavljao.Ма мени је управо употреба цвекле, целера, першуна спорна...
Нема га на стању тренутно, у Техноманији. Али има других.Kolega iz kancelarije je kupio kad je prolazio kroz Njemacku. Hladno cijedjenje, poput onoga sta je tab postavljao.
Cijena regularna kod njih nije bila ni 2/3 ove iz tehnomanije, jos je tada bila sitna akcija. Ne znam da li se sada putuje al ako ides kod svojih tamo, mozes imati na umu.
Sada su to jake masine i pulpa ne moze da se koristo ni za kolace. Iz njegove price, to je potpuno suva neupotrebljiva masa.
Meni je donosio sokice tokom trudnoce. Sok se ne raslojava nakon citavog dana