Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
što ne uzmeš nutri bulit il kako se već zove?
mnogo manji od sokovnika a radi istu stvar,
mi imamo u stanu, mame stalno nešto mućkaju
klincima, a najbolje je što ako se pokvari u garanciji
dobiješ novi
Имам га, добила сам га на поклон и углавном га користе комшинице. Он меље тј. уситњавање, не прави сок.Мора течност да се дода да се не би залепило са страна.

Zavisi šta hoćeš da postigneš. Ja sam kupila kad mi je bilo važno da detetu uvalim sokove od više vrsta voća i ponekad povrća (cvekle) koje inače u komadu ne bi ni pomirisao. Nekad je lakše nešto prosto popiti naiskap. A ako hoćeš da praviš smutije i slične stvari onda možeš da koristiš i blendere za to ti ne treba sokovnik. A drugo, od sokovnika dobiješ sok bez vlakana, a njihova konzumacija nije zanemarljiv benefit voćki i povrćli.
Ма мени је управо употреба цвекле, целера, першуна спорна...

Možeš sam da praviš. Kupiš mleko, koje je i dalje na litar, čašu jogurta i aparat za jogurt ili praviš u rerni u šerpi.
Или са два бокала. Тако сам ја. У тек скувано и прохлађено млеко, када је млако, сипам чашу јогурта и из једног у други бокал пресипам да се промеша. Увијем бокал у ком остаје и на топлије место. После имаш диван густ јогурт као грчки.

Или са два бокала. Тако сам ја. У тек скувано и прохлађено млеко, када је млако, сипам чашу јогурта и из једног у други бокал пресипам да се промеша. Увијем бокал у ком остаје и на топлије место. После имаш диван густ јогурт као грчки.
Pa da, može. To je isti princip kao sa rernom i šerpom. Ja imam aparat, onaj sa četiri kao teglice, za pet, šest sati bude gotovo i isto je gust.

Имам га, добила сам га на поклон и углавном га користе комшинице. Он меље тј. уситњавање, не прави сок.Мора течност да се дода да се не би залепило са страна.
pa sad sta je bolje tesko je reci
malinoa ili pudla, havanezer ili n ovcar, sokovnik ili nutri, stapni ili secko
sve je u igri moj medo, sve!
@tab503
što me bre mučite duša mi spava, imala sokovnik, cedila detetu dok je bila na hemiji, više soka ostane u tkivu voća u sokovniku nego dok sam cedila kroz gazu, u nutri ide malo vode ali ostane cela voćka i povrćka, svo tkivo i sok, ništa ne bacaš, svi minerali i vitamini u trenutku spremni, ne vetre ne gube svojstva,
e pa ako to nije bolje onda stvarno ne znam i predajem se....a o psima znam da su dlakavi, laju i moraju da se šetaju i tu je moje inetersovanje završilo, sretno s izborom :D a ja odo gledam kineze, ponestaje mi njihovih filmova :sad2:

Ма мени је управо употреба цвекле, целера, першуна спорна...
Kolega iz kancelarije je kupio kad je prolazio kroz Njemacku. Hladno cijedjenje, poput onoga sta je tab postavljao.
Cijena regularna kod njih nije bila ni 2/3 ove iz tehnomanije, jos je tada bila sitna akcija. Ne znam da li se sada putuje al ako ides kod svojih tamo, mozes imati na umu.
Sada su to jake masine i pulpa ne moze da se koristo ni za kolace. Iz njegove price, to je potpuno suva neupotrebljiva masa.
Meni je donosio sokice tokom trudnoce. Sok se ne raslojava nakon citavog dana

Kolega iz kancelarije je kupio kad je prolazio kroz Njemacku. Hladno cijedjenje, poput onoga sta je tab postavljao.
Cijena regularna kod njih nije bila ni 2/3 ove iz tehnomanije, jos je tada bila sitna akcija. Ne znam da li se sada putuje al ako ides kod svojih tamo, mozes imati na umu.
Sada su to jake masine i pulpa ne moze da se koristo ni za kolace. Iz njegove price, to je potpuno suva neupotrebljiva masa.
Meni je donosio sokice tokom trudnoce. Sok se ne raslojava nakon citavog dana
Нема га на стању тренутно, у Техноманији. Али има других.
Мени је соковник примамљив због биљака које не волим да једем, а знам да су здраве.
У животу не бих појела першун, целер, келерабу и сличне земљане биљке. Стављам их у супу али то тек није за поређење са свежим стањем.
А заиста бих волела да их конзумирам, макар у форми сока. Замаскира им се укус другим воћем и супер.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back