- Poruka
- 121.947
Dva dana ne mogu da prestanem da jedem
red slano red slatko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dva dana ne mogu da prestanem da jedemred slano red slatko

Prihvatam samo macice

a posle se cudis sto ti u rukama ostaju rucice i tus baterijeDva dana ne mogu da prestanem da jedemred slano red slatko

Demoliram spa apartmane povoljno brzo i kvalitetno, pozovite odmah!a posle se cudis sto ti u rukama ostaju rucice i tus baterije![]()
pa meki...mozda macka dobije brata ili sestruDva dana ne mogu da prestanem da jedemred slano red slatko

necemo : ))))Ako vam.kazem da od antibiotika imam jak proliv i da mi je organizam pregladneo i isrpljen te s toga jedem sve sto vidim, a simultano i izbacujem, ocete prekinuti![]()
Ej zajebi meni malo treba se utripujem za tonecemo : ))))
imamo jos devet mjeseci fore![]()
ovih dana brojim neutrofile sve mi vene ko svajcarski sir, nemoj da dodam i beta hcg na listu
poludecuma to ti je 600 kintiEj zajebi meni malo treba se utripujem za toovih dana brojim neutrofile sve mi vene ko svajcarski sir, nemoj da dodam i beta hcg na listu
Hebes mi sve najbolje je apstinirati, nema sekiracije nikakve
A neutrofili zaljubljeni u mene nece da se smanjepoludecu
Zvacemo ga hemomicinma to ti je 600 kinti
evo ja castim : )))

nisam sigurna da ce ti u opstini prihvatiti to imeZvacemo ga hemomicin
A ako je zensko ciprocinalka ❤
A lepo sam rekla dr nemoj hemomicin najebem od njega, drzi se ciprocinala, oce veli koktel, evo mi ga sad, udje izadje i gotovo s oprostenjem![]()
sa slanim incunima i marmeladom od kajsijejel joj se jedu lubenice hmmm

U zamisli koji bi to monstrum bio, neka nova vrstai spava ti se?
hhehehhe
lijepo sanjaj <3
ko onaj iz 8.putnika.... diklofen midokalm ciprocinal hemomicin xyzal.... danima!
jel si imala masku?Ručala. E sutra spanać domaći iz sela, jednu turu ću da skuvam, a jednu da zaledim.
Malo da mi se ovo slegne pa da smućkam kafu. Komšinica mi ima koronu. Bila je neki dan kod mene sedela jedno 10 min i otišla, sad me strah da mi nije prenela![]()
xyzal je bas trendi imeU zamisli koji bi to monstrum bio, neka nova vrstako onaj iz 8.putnika.... diklofen midokalm ciprocinal hemomicin xyzal.... danima!
i plus jos neku redovnu terapiju za moja hronicna stanja koji takodje imaju teratogeno dejstvo
Odma ide u holivud ne treba im CGI![]()
idem za sat vremena opetmiler odspavo
I unisexxyzal je bas trendi ime
pa zvuci ko da mu/joj je licno elon musk cacaI unisex
Reseno! Bice xyzal
Jos taman kad eRmigrira imace vec inostrano ime da se lakse asimiluje