Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
lepo, nutri celu voćku samelje, sve popiješ a sokovnik samo iscedi jedan deo soka ostalo baciš,kako istu stvar
zato je nutri bolji, dobro greška nije isto bolje je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo, nutri celu voćku samelje, sve popiješ a sokovnik samo iscedi jedan deo soka ostalo baciš,kako istu stvar
o tom ti pričamНије иста.
Соковник одваја пулпу и добијаш бистри сок.
pa to, znači htela si da kažeš da ne rade istu stvar gđ'o medolepo, nutri celu voćku samelje, sve popiješ a sokovnik samo iscedi jedan deo soka ostalo baciš,
zato je nutri bolji, dobro greška nije isto bolje je
ajuhu bre, eto te najzadпа имаш бендер и бућкај тамо шта те воља
мени соковник није у употреби десет година.
ем заебанција са прањем, ем најбоље бациш...
Moja kćerka želi da bude hirurg(oralni) . Sa kakvim oduševljenjem mi priča kad asistira oko neke operacije,meni muka budeja sma inace htela da budem i hirurg i da seckam....to je zbog marsa koji je u kontaktu s akucom posla.![]()
Mora da i ona ima Mars negdje. Škorpijica moja 

onda nek bude sličnu, na pola se nađemopa to, znači htela si da kažeš da ne rade istu stvar gđ'o medo
Ако. Само је подржиMoja kćerka želi da bude hirurg(oralni) . Sa kakvim oduševljenjem mi priča kad asistira oko neke operacije,meni muka budeMora da i ona ima Mars negdje. Škorpijica moja
![]()

Podržavam je sve što želi,do sad se pokazalo da su joj sve odluke ispravne. Ostala su joj još 4 ispita. Nije obnabljala ni jednu godinu. Mnogo mi je dobra .Ако. Само је подржи
Мој би психијатрију али му се не иде на општу медицину. И сада не зна шта би.
Психологију неће. Предложила му теологију, то ми је сродно некако, неће. Упиши шта хоћеш. Можеш и променити ако се предомислиш, шта има везе.
Ма да. Можемо им изнети све опције које постоје а за које они можда ни не знају. Избор је на њима.Ne treba im puno sugerisati,najbolje da sami izaberu. Mada,lako je sa djecom koja znaju šta hoće.
Bravo. Ja volim da slušam o uspešnoj deci. Baš volim.Podržavam je sve što želi,do sad se pokazalo da su joj sve odluke ispravne. Ostala su joj još 4 ispita. Nije obnabljala ni jednu godinu. Mnogo mi je dobra .
i jesi li skocila?Ja sanjala da u okviru nekog takmičenja skačem u bunar, i kao moram da skočim, ako ne skočim sve će propasti i svi ćemo biti izgubljeni![]()

da, a najgore sto me je grizla savest sto mi je to pokrao jer sam mislila da sam zaspala pred njim, posto sam kao vece pre toga bila u nekom provodu i non stop sam dremala na poslui jesi li skocila?
ja sam sanjala da mi je na posao dosao lik koji me je hipnotiosao ukrao mi komp, sve vazne papire koji su u tom momentu bili na stolu i rookvnik u kom nemasta nema, kao i neke stampane meilove
koje olaksanje kad sam se probudila

Zavisi šta hoćeš da postigneš. Ja sam kupila kad mi je bilo važno da detetu uvalim sokove od više vrsta voća i ponekad povrća (cvekle) koje inače u komadu ne bi ni pomirisao. Nekad je lakše nešto prosto popiti naiskap. A ako hoćeš da praviš smutije i slične stvari onda možeš da koristiš i blendere za to ti ne treba sokovnik. A drugo, od sokovnika dobiješ sok bez vlakana, a njihova konzumacija nije zanemarljiv benefit voćki i povrćli.Да ли је куповина соковника бацање пара?
Ако није, на шта обратити пажњу при куповини?
ja jako volim i cenim sebe i svesna sam sta znam i sta mogu. ali ja uvek imam isti problem u zivotu, ljudi misle da ce sa mnom lako, pa iskoci peezdarija kad skontaju da ne moze lako.
pa nista, ja mogu da radim bilo gde..msm, u krjanjem slucaju ja mogu da radim u nekoj mesari. znam da panglujem svinju tjah francuze.
zato sma ja sigurna u sebe kada dajem otkaz, zato sa mnom nije lako, ja u rukama imam zanate, sama naucila, kroz praksu.

Vas dve ste bese vage?Isti slučaj
Ma teraj ih u tri lepe ako su stalno neki problemi. Ajd srećno.
Vas dve ste bese vage?
Isto istijacko i kod mene bude mahom

Pridružuje vam se još jedna vaga koja da otkaz kad poludiJa sam čak dupla![]()