Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja uopšte ne mogu da čitam, nemam koncentraciju. Ni novine ne mogu da čitam. Žao mi je zbog toga.
Mnogo sam čitala, i kao dete, i kasnije, a na fakultetu da ni ne pričam. Sada em sam sve pozaboravljala, em ne mogu ništa da čitam.

Dobro jutro, dobri ljudi. Divan dan će biti danas, a ja ću ceo dan provesti u kuhinji. Takva tura.
I mrzim što će noćas da se promeni sat, baš mrzim. :evil:

Poslednja izmena:
Moja kćerka želi da bude hirurg(oralni) . Sa kakvim oduševljenjem mi priča kad asistira oko neke operacije,meni muka bude:)Mora da i ona ima Mars negdje. Škorpijica moja :heart:
Ако. Само је подржи :)
Мој би психијатрију али му се не иде на општу медицину. И сада не зна шта би. :(
Психологију неће. Предложила му теологију, то ми је сродно некако, неће. Упиши шта хоћеш. Можеш и променити ако се предомислиш, шта има везе.

Ако. Само је подржи :)
Мој би психијатрију али му се не иде на општу медицину. И сада не зна шта би. :(
Психологију неће. Предложила му теологију, то ми је сродно некако, неће. Упиши шта хоћеш. Можеш и променити ако се предомислиш, шта има везе.
Podržavam je sve što želi,do sad se pokazalo da su joj sve odluke ispravne. Ostala su joj još 4 ispita. Nije obnabljala ni jednu godinu. Mnogo mi je dobra .

Ja sanjala da u okviru nekog takmičenja skačem u bunar, i kao moram da skočim, ako ne skočim sve će propasti i svi ćemo biti izgubljeni :lol:
i jesi li skocila?

ja sam sanjala da mi je na posao dosao lik koji me je hipnotiosao ukrao mi komp, sve vazne papire koji su u tom momentu bili na stolu i rookvnik u kom nemasta nema, kao i neke stampane meilove :lol:
koje olaksanje kad sam se probudila

i jesi li skocila?

ja sam sanjala da mi je na posao dosao lik koji me je hipnotiosao ukrao mi komp, sve vazne papire koji su u tom momentu bili na stolu i rookvnik u kom nemasta nema, kao i neke stampane meilove :lol:
koje olaksanje kad sam se probudila
da, a najgore sto me je grizla savest sto mi je to pokrao jer sam mislila da sam zaspala pred njim, posto sam kao vece pre toga bila u nekom provodu i non stop sam dremala na poslu
i onda cujem na vestima za hipnotisuceg lika koji krade i shvatim da sam bila zrtva hipnoze :lol:

Да ли је куповина соковника бацање пара?
Ако није, на шта обратити пажњу при куповини?
Zavisi šta hoćeš da postigneš. Ja sam kupila kad mi je bilo važno da detetu uvalim sokove od više vrsta voća i ponekad povrća (cvekle) koje inače u komadu ne bi ni pomirisao. Nekad je lakše nešto prosto popiti naiskap. A ako hoćeš da praviš smutije i slične stvari onda možeš da koristiš i blendere za to ti ne treba sokovnik. A drugo, od sokovnika dobiješ sok bez vlakana, a njihova konzumacija nije zanemarljiv benefit voćki i povrćli.

ja jako volim i cenim sebe i svesna sam sta znam i sta mogu. ali ja uvek imam isti problem u zivotu, ljudi misle da ce sa mnom lako, pa iskoci peezdarija kad skontaju da ne moze lako.

pa nista, ja mogu da radim bilo gde..msm, u krjanjem slucaju ja mogu da radim u nekoj mesari. znam da panglujem svinju tjah francuze. :rotf:

zato sma ja sigurna u sebe kada dajem otkaz, zato sa mnom nije lako, ja u rukama imam zanate, sama naucila, kroz praksu.

Isti slučaj :lol:

Ma teraj ih u tri lepe ako su stalno neki problemi. Ajd srećno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back