Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нема га на стању тренутно, у Техноманији. Али има других.
Мени је соковник примамљив због биљака које не волим да једем, а знам да су здраве.
У животу не бих појела першун, целер, келерабу и сличне земљане биљке. Стављам их у супу али то тек није за поређење са свежим стањем.
А заиста бих волела да их конзумирам, макар у форми сока. Замаскира им се укус другим воћем и супер.
Ovi klasični su bas kako je meda opisala. Pola bacis kroz pulpu.
Samo gledaj sa hladnim cijedjenjem i akciju. Ako ti se ne dopadne da ako vec bacis pare, da ne bude slavno

Нема га на стању тренутно, у Техноманији. Али има других.
Мени је соковник примамљив због биљака које не волим да једем, а знам да су здраве.
У животу не бих појела першун, целер, келерабу и сличне земљане биљке. Стављам их у супу али то тек није за поређење са свежим стањем.
А заиста бих волела да их конзумирам, макар у форми сока. Замаскира им се укус другим воћем и супер.
Ja ih recimo iz sokovnila volima akda ih stavim u nutri ne podnosim, smeta mi

Sad sam javila mami da mi donese sokovnik u ponedeljak :lol:

Ručala. E sutra spanać domaći iz sela, jednu turu ću da skuvam, a jednu da zaledim.
Malo da mi se ovo slegne pa da smućkam kafu. Komšinica mi ima koronu. Bila je neki dan kod mene sedela jedno 10 min i otišla, sad me strah da mi nije prenela :dash:

Ти си стварно блесава, немој никога да примаш у стан.

Ти си стварно блесава, немој никога да примаш у стан.
Nikog i ne primam, a sa njom se družim evo već nekoliko godina, živi sama kao ja i nisam očekivala da je išla kod ove male kad se več razbolela. Sad je gotovo, nadam se da nisam ukačila taj virus. Videćemo. Baš mi to ne bi odgovaralo, za par dana opet primam terapiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back