Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja kcerka nije osjecala miris i boljelo je cijelo tijelo. Nije imala temperaturu,apetit joj bio normalan.

Ручала је нормално, појела масу мандарина. Телесно се осећа добро, само то гребање у грлу и кашљуцање. Иначе је алергичарка, и она и ја на ксизалу свакодневно.

Ручала је нормално, појела масу мандарина. Телесно се осећа добро, само то гребање у грлу и кашљуцање. Иначе је алергичарка, и она и ја на ксизалу свакодневно.
Ne mora da znaci,mozda je od ovog ranog proljeca nazebla,mozda nije trebala ici u taj centar, ako igdje tamo ce se zaraziti.

Таман се данас похвалим другарици како је све ок и она долази кући и жали се. Као да сам урекла.
polako, mozda je stvarno samo neki virus, drzim fige!

ja sam prvo cula izgubila pa tek onda temp blaga
onda su se cula vratila al sa dobila upalu pluca
naprosto mora neka ravnoteza da bude : ))

i ja sam prvo izgubio culo mirisa, nisam mogao da disem ali na snimcima nije bilo nista interesantno :)))
ja sad smem da kazem da sam tesko disala
a stalno sam sebe ubedjivala da je na nervnoj bazi,sada shvatam da nije bilo
i to je pocelo dan pre saznanja da imam upalu, kao ono da ne mozes da udahnes i trajalo do kraja, i tacno u naletima
ali nisam smela da izgovorim to glasno ni zmuu jer bi me pitao i brinuo a onda bih se ja uplasila dodatno itako bih izazvala samoj sebi jos gore stanje

• Podržavam
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back