Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Рутер и каблови успешно укроћени:
IMG_20210225_203427.jpg

Gledam postave Zvezde i MIlana

Lunasa, moj brat imao, preležao, razvio antitijela, a žena i klinac ni simptomčić.... Ja BiH klinca malog izolovao, a ti se nađu čoeku svojemu, kako je zapoveđeno...
Kako hoćeš.

Nemam ga gde ni kome dati, sami smo nas troje, za sada i prilično dobro, pa nek ide život!
Srećom imamo nakuvane supe u zamrzivaču, ako baš toliko zaribamo, a dete ćemo vezati za radijator da gleda crtaće :lol:

Žmu mi je srećni dobitnik :lol: pa imam pitanje za @tara da li je tvoj žmu bio u izolaciji, išao na testiranje itd?
Žmu je dobio samo preporuku izolacije za klinca, mene nisu spominjali, pa ne znam šta da radim :lol:
e cek, nisam pratila
zmu ima koronu?
mi se nismo izolovali, zvala sam doktorku staaru, mamu najbolje drugarice i ona kaze kakva izolacija, ako su zakacili zakacili su,znacete vrlo brzo
nismo se grlili i ljubili i spavali smo u odvojenim krevetima

zmu je radio antitela posle dve tri nedelje od mog razboljevanja i nije ih imao, kao da nije dosao tada u kontakt sa virusom a razmenjivali smo tecnosti vece pre simptoma mojih :lol:
j nije isao u skolu, bio je raspust i bio je u izolaciji u tom smislu, zmu je na jedan posao isao na drugi ne, nosio je masku
isao u nabavku itd, isli su on i j u sumu ali nisu medju ljude
i tako 14 dana

pojma nemam da li sam odgovorila na pitanje :lol:
kako je zmu?
ti i malac?

Nemam ga gde ni kome dati, sami smo nas troje, za sada i prilično dobro, pa nek ide život!
Srećom imamo nakuvane supe u zamrzivaču, ako baš toliko zaribamo, a dete ćemo vezati za radijator da gleda crtaće :lol:
pa kome mozes poslati potencijalno zarazeno dete?
nije prvi put da jedan iz porodice dobije ostali nista
vas troje ste u tome i cuvajte se medjusobno samo i bice sve super <3

e cek, nisam pratila
zmu ima koronu?
mi se nismo izolovali, zvala sam doktorku staaru, mamu najbolje drugarice i ona kaze kakva izolacija, ako su zakacili zakacili su,znacete vrlo brzo
nismo se grlili i ljubili i spavali smo u odvojenim krevetima

zmu je radio antitela posle dve tri nedelje od mog razboljevanja i nije ih imao, kao da nije dosao tada u kontakt sa virusom a razmenjivali smo tecnosti vece pre simptoma mojih :lol:
j nije isao u skolu, bio je raspust i bio je u izolaciji u tom smislu, zmu je na jedan posao isao na drugi ne, nosio je masku
isao u nabavku itd, isli su on i j u sumu ali nisu medju ljude
i tako 14 dana

pojma nemam da li sam odgovorila na pitanje :lol:
kako je zmu?
ti i malac?

Da, da, žmu je poz.
Mi smo za vikend, pa do srede zapravo, bili nešto slinavi i pomalo kašljavi, čak i bez temperature, samo sa blagom glavoboljom i uužaaasnim svrabom u sinusima :lol: skontala da je klinac doneo iz vrtića.
Međutim, žmu je u petak bio u bliskom kontaktu sa takođe + kolegom, pa je danas otišao da se testira, kad gle čuda i on +.
Oboje se ok osećamo trenutno, sve u redu, ja još uvek slinim, malo me grebe grlo i svrbe oči i uši i dalje, on još malo kašlje i to je to.
Pa zato pitam moram li da se testiram il ne moram, i da se i ja zatvorim u kuću, ajd klinca neću slati u vrtić, biću savesna.

Tjah, videću, biću sutra pametnija, možda.
Samo da odem i potpišem taj ugovor, posle mogu kako hoću.
cekaj bre
kakav sad ugovor?

inace ja sam potpisala aneks od ponedeljka pocinjem i place mi se svaki dan sto se rastajem od kolega
krivo je i njima i meni, sjajan su kolektiv, onaj da rado ides na posao jer mozes da se smejes sa njima i kad je sranje

a sada sve iz pocetka, sa zajebanim ljudima, novo sve
sutra cu da placem sto posto, samo da smislim kako da se suzdrzim

cekaj bre
kakav sad ugovor?

inace ja sam potpisala aneks od ponedeljka pocinjem i place mi se svaki dan sto se rastajem od kolega
krivo je i njima i meni, sjajan su kolektiv, onaj da rado ides na posao jer mozes da se smejes sa njima i kad je sranje

a sada sve iz pocetka, sa zajebanim ljudima, novo sve
sutra cu da placem sto posto, samo da smislim kako da se suzdrzim

Pa ugovor o radu :D
U aprilu počinjem da radim, al sam prijavljena od marta:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back