електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to alu folija?Рутер и каблови успешно укроћени:
Pogledajte prilog 869825
Gledam postave Zvezde i MIlana
Lunasa, moj brat imao, preležao, razvio antitijela, a žena i klinac ni simptomčić.... Ja BiH klinca malog izolovao, a ti se nađu čoeku svojemu, kako je zapoveđeno...
Kako hoćeš.
e cek, nisam pratilaŽmu mi je srećni dobitnikpa imam pitanje za @tara da li je tvoj žmu bio u izolaciji, išao na testiranje itd?
Žmu je dobio samo preporuku izolacije za klinca, mene nisu spominjali, pa ne znam šta da radim![]()
Jel to alu folija?
pa kome mozes poslati potencijalno zarazeno dete?Nemam ga gde ni kome dati, sami smo nas troje, za sada i prilično dobro, pa nek ide život!
Srećom imamo nakuvane supe u zamrzivaču, ako baš toliko zaribamo, a dete ćemo vezati za radijator da gleda crtaće![]()
Pa jel mozes da se testiras?Nemam ga gde ni kome dati, sami smo nas troje, za sada i prilično dobro, pa nek ide život!
Srećom imamo nakuvane supe u zamrzivaču, ako baš toliko zaribamo, a dete ćemo vezati za radijator da gleda crtaće![]()
e cek, nisam pratila
zmu ima koronu?
mi se nismo izolovali, zvala sam doktorku staaru, mamu najbolje drugarice i ona kaze kakva izolacija, ako su zakacili zakacili su,znacete vrlo brzo
nismo se grlili i ljubili i spavali smo u odvojenim krevetima
zmu je radio antitela posle dve tri nedelje od mog razboljevanja i nije ih imao, kao da nije dosao tada u kontakt sa virusom a razmenjivali smo tecnosti vece pre simptoma mojih
j nije isao u skolu, bio je raspust i bio je u izolaciji u tom smislu, zmu je na jedan posao isao na drugi ne, nosio je masku
isao u nabavku itd, isli su on i j u sumu ali nisu medju ljude
i tako 14 dana
pojma nemam da li sam odgovorila na pitanje
kako je zmu?
ti i malac?
Pa jel mozes da se testiras?
cekaj breTjah, videću, biću sutra pametnija, možda.
Samo da odem i potpišem taj ugovor, posle mogu kako hoću.
Zasto da se testiras ? Neces ni sa testom ni bez ici medju ljude. Moja kcerka je imala koronu,lagani oblik,momak nista,a zive zajedno.Tjah, videću, biću sutra pametnija, možda.
Samo da odem i potpišem taj ugovor, posle mogu kako hoću.
Pa na tebi je onda da oducis. Ja bih licno odsedela kuci, za svaki slucaj.Pa mogu, al to košta oko 25€ ako neću da idem u covid ambulantu, a neću jer gužve + sezona gripa koji bih gledala da izbegnem
cekaj bre
kakav sad ugovor?
inace ja sam potpisala aneks od ponedeljka pocinjem i place mi se svaki dan sto se rastajem od kolega
krivo je i njima i meni, sjajan su kolektiv, onaj da rado ides na posao jer mozes da se smejes sa njima i kad je sranje
a sada sve iz pocetka, sa zajebanim ljudima, novo sve
sutra cu da placem sto posto, samo da smislim kako da se suzdrzim
cemu alu folija, mislim ruter i treba da zraci sto viseРутер и каблови успешно укроћени:
Pogledajte prilog 869825
saces fatati i radio luksemburgКартон пресвучен фолијом.
cemu alu folija, mislim ruter i treba da zraci sto vise)
Ima simptome?Ћерка оде до ковид амбуланте.
Ima simptome?
a miris?Запушен нос који цури, гребе је у грлу и имала је главобољу. Откуд знам, оде за сваки случај. Скувала сам јој супу, не осећа укус али нос је запушен.