Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Ne znam da li je za utehu, ali jedna medicinska sestra mi je rekla da nikom koga zna nije cureo nos kad su bili zaraženi. Meni isto nije, bio mi je zapušen, ali ništa nije curelo.
Osim mom žmuu, eno slavina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li je za utehu, ali jedna medicinska sestra mi je rekla da nikom koga zna nije cureo nos kad su bili zaraženi. Meni isto nije, bio mi je zapušen, ali ništa nije curelo.
pa onda je lazno pozitivan!Osim mom žmuu, eno slavina![]()
potpuno te razumempojeo sam cevape i jos sam gladan.
pa onda je lazno pozitivan!
forum zna!
sve se slazem sa tobom!Priznajem, možda nam se preklapaju dva virusa, možda je test lažno poz, svejedno, bitno je bude dobro, ostalo je nebitno.
mislio sam vlaknasta hrana, gasovi, zurkicaaae tarice jel ti tesko sto te zovu poprdeshko))))
a bio si mi taaako drag sto kaze dragana mirkovic ili ko vece tarice jel ti tesko sto te zovu poprdeshko))))
bice bolje ako ne bude gore sto bi reko moj komsija drago gojkovic.sve se slazem sa tobom!
i bice dobro jer nema druge <3
To je uradio i sin moje prijateljice. Ona je bila neutesna.10, ali smo morali da idemo u soc. da se izjasnim![]()
pa znam, al svejedno si me pogodio : (mislio sam vlaknasta hrana, gasovi, zurkicaaa
e pa jeste malo sam pretjerao, al kad sam vec napisao da ne brisem <3a bio si mi taaako drag sto kaze dragana mirkovic ili ko vec
ok, opet si mi drag <3e pa jeste malo sam pretjerao, al kad sam vec napisao da ne brisem <3
zivot me naucio da je istina uvijek negdje na sredini. iz ugla zeninih ja sam manipulator, iz mog ugla oni su kromanjonci npr.To je uradio i sin moje prijateljice. Ona je bila neutesna.
A majka je odlicna.
Muz debil.
Ali mali zapro tata pa tata.
I ona ga pusti a srce joj prepuklo.
I mali se vratio posle 3 meseca jer mu kof tate ipak nije bilo tako kako je mislio...
Ali morala ga jr pustiti. Razumem je.
Ali znam, da sam na njenom mestu bila, ja bih umrla
zalosno, boze sacuvajNe govorim za tebe nista
Ovaj debil je bio alkos i tukao je.
A kad su se rastali davao ne jeeedva 3 jebene hiljade za dete! Ej 3!
Dete bije hteo da vidja.
Ali mali je usao u puberter i calhda decacima treba ta ocinska figura.
Otisao.
I kaze bio samo sa babom i dedom.
Tatu vidjao nije.
jadna djeca...roditelja mi nije sekundice zao.Pa to ti kazem.
Msm deca imaju razne ideje.
Cak i u takvim porodicama zele da probaju, zeljni su i tog drugog koji je nekad kompletni bilmez i nema nikakvog osecaja za njih.