Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni fali i dan danas.A evo proslo je vec 15 godina od kako ga nema.
A ja slično razmisljam kao čičak...kao dijete nisam mogla zamisliti da mi se roditelji razvedu.Mislim da bi to bio smak svijeta za mene.Možda,da sam imala do pet godina,pa nisam svjesna nicega...ali posle bi bas uticalo negativno.

Pa to, sve zavisi i kakav je neko kao roditelj ali i kakav je kao supružnik.
Deca sve znaju i sve osete.
Imale smo 12 god, kuma i ja bile kod njene babe u selu,u neko doba noći ona se budi plačući, sanjala da su joj se roditelji razveli.
Sedim pored nje, gledam je i ne mogu da poverujem i ne mogu da razumem zašto ona sada plače i šta tu ima toliko strašno, koliko meni brak mojih roditelja nije bio normalan.

Pa to, sve zavisi i kakav je neko kao roditelj ali i kakav je kao supružnik.
Deca sve znaju i sve osete.
Imale smo 12 god, kuma i ja bile kod njene babe u selu,u neko doba noći ona se budi plačući, sanjala da su joj se roditelji razveli.
Sedim pored nje, gledam je i ne mogu da poverujem i ne mogu da razumem zašto ona sada plače i šta tu ima toliko strašno, koliko meni brak mojih roditelja nije bio normalan.
Da,vjerovatno.Ali meni tad nije bio bitan njihov brak,mislim sta me briga kako je njima u braku 🙂,niti sam ja o tome razmisljala tada,meni su oni bili mama i tata i nema dalje.🙂
Ima da budu tu zajedno.🙂

Kad bi ti samo znala koliko sam ovakvih situacija kao njegovih pregurala preko glave. Pri tom on već dosta dugo i sa dovoljno informacija piše o svojoj situaciji. Ne kažem da sam u pravu, ali na moju žalost najčešće jesam.
nisi ih pregurala preko svoje glave
jesi bila kao strucno lice ukljucena i kapiras procente, ali na kraju dana odes svojoj kuci

Da,vjerovatno.Ali meni tad nije bio bitan njihov brak,mislim sta me briga kako je njima u braku 🙂,niti sam ja o tome razmisljala tada,meni su oni bili mama i tata i nema dalje.🙂
Ima da budu tu zajedno.🙂

Da je bio loš bilo bi ti bitno, želela bi da se to završi, što zbog tebe, što zbog njih.

Da je bio loš bilo bi ti bitno, želela bi da se to završi, što zbog tebe, što zbog njih.
tacno, meni nikada nije bilo zao, nisam patila zbog toga jer moj tata je bio zaista dobar otac ali ocajan muz...znas kad bih npr. ja sastavila sa takvim mesec dana braka? pa nikad, a moja mama ga je ipak istrpela citavih 14 godina...alal joj vera :lol:

Zavisi i od roditelja...
Plus što deca često imaju ideal drugog roditelja sa kojim ne žive...
I ja stojim na stanovištu da dete treba da ostane u kontaktu i sa drugim roditeljem i da kako sazreva odluči dokle će taj kontakt trajati. Ali u smislu nekog vaspitanja i uticaja na dete ne. Ne mora roditelj da zlostavlja dete da bi ga se dete plašilo. Deca se plaše i roditelja koji su nedosledni u svom ponašanju. Uopšte ne mora bolest da bude u pitanju.
Da li je dijete u tom uzrastu sposobno da izmanipulise?
Da jednog roditelja voli vise i da mu je ljepse sa njim, ali da uoci paznju koju dobija nakon drame i da, bez objektivno ozbiljnog razloga, pocne da place i drami nakon cega dobije svu paznju i njeznost, cime se stvori slika da je drugi roditelj grub, nezainteresovan ili da ima razlog za strah kako je pti opisao.

tacno, meni nikada nije bilo zao, nisam patila zbog toga jer moj tata je bio zaista dobar otac ali ocajan muz...znas kad bih npr. ja sastavila sa takvim mesec dana braka? pa nikad, a moja mama ga je ipak istrpela citavih 14 godina...alal joj vera :lol:
Mene je moja kcerka pitala kako sam mogla toliko da promasim u izboru muza( njenog oca).

Izvinjavam se što upadam, al evo moje nesrećne Đuzepe, @Bambi šta da joj radim da je oživim,mrtva je već 6m, spasa joj nema :lol:

Pogledajte prilog 869462Pogledajte prilog 869461
nista
ostavis je na miru i povremeno malo zalijes
rekla mi koleginica svaka dva tjedna

ja imam jednu u ofisu novom
PSX_20210225_163314.jpg

nadam se da ce opstati
inace me mrze orhideje :lol:

Gledam na netu kako se krecu cijene dizajnera enterijera i sta nude, kad jedan studio radi dizajn uz pravila feng sui, takodje izradjuju natalnu kartu stanova:lol:
Natalna karta stana:lol:
smej se ti :lol:
poslovni prostor u kome sam bila skoro 25godina vuce jako losu energiju
deo prostora u kome su bile ugostiteljske usluge - a bilo je preko dest sto kafea, sto restorana - svi su propali
mi smo imali iskustvo sa kriminalcima koje se zavrsilo kako se zavrsilo
u prostoru smo za vreme poslovanja imali jedan pozar, tri puta izlivanje kanalizacije, pet puta poplave vodom zbog pucanja vodovodnih cevi kod komsija, jedan vodoskok na zidu sa poplavom, jer nam se iz jednog stana izlivala sva voda iz njihovog kupatila, a njima nije pukla cev i neka tri prokisnjavanja krova u jednoj sali od 150m2 jer je komsija kad je radio nadzidjivanje svoje terase ispomerao zastitni krovne okivke na olucima
negde na sredini sam zvala popa da nam osvesta prostor :lol:
ne znam kako ce krimosi da zavrse karijeru
dobro sigurno ne moze da bude
tako da ja posle svog iskustva verujem i u bubamarine nogice :lol:

Ništa, nisu ni rekli da pijem nego sam ja pitala jer je ćerka posle korone dobila da pije kardiopirin 2 meseca.
Многима који су лежали у болници су давали антитромботичку терапију (еноксапарин), што је веома чудно за једну вирусну респираторну инфекцију. Ацетилсалицилна киселина у дозама од 100мг дневно не може никоме да шкоди, осим ако неко има екстремно осетљив желудац или чир. Таблета је гастрорезистентне форме.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back