електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Који су заправо симптоми?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a miris?
elektrika napravila faradejev kavez
Moja kcerka nije osjecala miris i boljelo je cijelo tijelo. Nije imala temperaturu,apetit joj bio normalan.Који су заправо симптоми?
ou jeaaaaaa!!!!Pa ugovor o radu
U aprilu počinjem da radim, al sam prijavljena od marta![]()
mislim da se ovako znacajno narusava signal rutera, sad je u kavezuЗбог естетике![]()
ou jeaaaaaa!!!!
cestitam, bravisimo
kakav je posa, jesi li zadovoljna?
verujem da jesi <3
Moja kcerka nije osjecala miris i boljelo je cijelo tijelo. Nije imala temperaturu,apetit joj bio normalan.
mislim da se ovako znacajno narusava signal rutera, sad je u kavezu
Ne mora da znaci,mozda je od ovog ranog proljeca nazebla,mozda nije trebala ici u taj centar, ako igdje tamo ce se zaraziti.Ручала је нормално, појела масу мандарина. Телесно се осећа добро, само то гребање у грлу и кашљуцање. Иначе је алергичарка, и она и ја на ксизалу свакодневно.
jel pančevgoooool
a dobro, ako radi i ne smeta vama okКартон има рупу.
polako, mozda je stvarno samo neki virus, drzim fige!Таман се данас похвалим другарици како је све ок и она долази кући и жали се. Као да сам урекла.
ok dosta su mi ova dvojica uzivo i j-ov drug a video pozivugoooool
i ja sam prvo izgubio culo mirisa, nisam mogao da disem ali na snimcima nije bilo nista interesantnopolako, mozda je stvarno samo neki virus, drzim fige!
ja sam prvo cula izgubila pa tek onda temp blaga
onda su se cula vratila al sa dobila upalu pluca
naprosto mora neka ravnoteza da bude : ))
ja sad smem da kazem da sam tesko disalai ja sam prvo izgubio culo mirisa, nisam mogao da disem ali na snimcima nije bilo nista interesantno))