гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
jeste...Ја имам преподневно сунце, поподне сам у хладу. Идеално за лето.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste...Ја имам преподневно сунце, поподне сам у хладу. Идеално за лето.
Razumem i ovo je nedaleko od grada, a lepo povezano, ko ne pati za centrom ili nekim spec.krajem grada ok je skroz. Nama samo park vredi suvo zlato. To se tek sad u koroni pokazuje.U ovom sl. je dosta povoljna cena, nešto preko 1.000 po m2...skoro bez ulaganja, eventualno estetski nešto da dotera, tipa kupatilo.Nije blizu, povezano je dobro, ima dobru infrastrukturu i sestriću je bilo važno da mu je blizu posla. On neće def.menjati posao, a teško i da taj objekat gde radi negde premeste.
...dobra su ta sklopova, leptir stakla.Imaju sada lijepi nacini da se zastakle. Skroz staklene panele, nisu oni masivni pvc.
Obicno zastakle sjeverne terase i tvrde da su im stanovi neuporedivo topliji a mogu da ih otvaraju pa nisu blindirani da je provjetravanje problem.
Moja velika terasa ima 20 kvadrata. Full na juznoj strani.ako je ful suncana strana, nema sjedenja na balkonu kad je sunce, a i navece treba par sati da se ohladi beton da bi sjedio)
npr. kod mojih je ok do 11 sati, poslije je uzasno vruce, nepodnosljivo. a pogled je prelijep i sve
Наплашиле ме Софка и Регина, мислим да ме више неће болети синусиСофија, Мина, Регина ако треба или неко други... Краставчића ће бити у 6. месецу. Сада сам питала.
mislim da bi i ovde raspored bio slican, ali smo mi u toku gradnje insistirali na otvorenom planu, posto smo mogli da biramo rapored, jer je sa tim zidovima stan bio kao kutija sibicaPa šta, tu terasa ima 20m2?...pazi šta je divka dobila za 60m2, dva mokra čvora, bolju strukturu, a ista kvadratura.
nosio tata nacionale i 300 u rancu na ledjima kad je otimao hotel sumadijuKod mene u ulici su sagradjene cetiri identicne zgrade.
Stanovi uski a dugi. Jedni gledaju na jug, drugi na sjever. Skoro 2000 po kvadratu bez poreza i prodato sve odmah, i sjeverna strana. Ja ih zovem stanovima vjecnog mraka. Da su jeftiniji razumjela bih da se razgrabe.
Jos dobar dio kupaca kupuje za kes. Investitor bira da li kreditnom uooste da proda, ovi stoje u redu da kupe.
A nama drzavu upropastise frilenseri i njihovo neplacanje poreza a ljudi u torbicama nose po 200k evra.
Ja ne volim novo, ne volim nove kuce jer su kao neke kutije bez duse.
Ja sam vise mislila na strukturu i velicinu. Viktorijanske kuce imaju dobru velicinu, podrum, veliki tavan koji mozes da adaptiras, posebnu veliku trpezariju, velike sobe, visoke tavanice, ogromne prozore.Ja volim.I novo i "bez duše". Bez duše u smislu kako sitnice daju dušu stanu, a ja volim sa što manje stvari, što manje sitnica. Ne sviđa mi se kad u kuhinji stoji suđe okačeno o šipku da visi. Volim kad se ništa ne vidi i sve je u elementima, da izgleda kao iz salona, kao da je niko ne koristi, dakle "bez duše".
Ovaj sad stan koji iznajmljujemo je bio nov, niko prije nas nije živio. Sve čisto, namještaj nov, ne može da se poredi sa stanom u kojem je neko prije živio, ma kako oni očiste to nije to, vidi se da je korišteno.
Ovdje baš rijetko vidim kuću s balkonom, sve imaju izlaz u zadnje dvorište i to je to, a stanovi imaju balkone.
PIL, bolje veći stan i uvijek je bolje dva kupatila/toaleta, pogotovo kad dijete odraste, uvijek će biti ko je u kupatili, izlaziiiiii!!!
Tako sam ja gledala neke povoljne fine stanove. I pokazujem zetu, pa tu vrtici, tu skole, gradski prevoz malo daleko al nije strasno... Pokaze on meni na mapi, kaze a vidis ovo...pa sta je to...a ono u sred ciganskog naselja.
Al treba da zivis tu 10 godina.Danas je kod nas veliki problem cijena nekretnina. Da ne bude da samo kukam na pare, nije to samo zbog nepriustivosti nego ovakva cijena se kosi onome kako ja dozivljavam nekretninu.
Za mene je to ulozen novac koji ces moci da povratis, da tvoja nekretnina zadrzi vrijednost. Ove cijene nece moci da se vrate.
Kupovinom malog imam osjecaj da moja imovina ima vrijednost, bice ga lakse iznajmiti ili prodati. Tuda ce proci metro (ako ikada prodje) pa mu to nece oboriti vrijednost.
A ovi veci, samo racunam koliko gubim kada se za deset godina trziste vrati na ono od prije koju godinu.
Danas sam uzela kesu za smece i pokupila sve i jedan papiric sa igralista. Ne bi covek verovao koliko smeca. Puna kesa. A pet minuta posla.
Kaze mm “To je posao komunalca.”
Jeste ali dok se oni smisle, nasa deca se tu igraju svaki dan.
Sta je sa malim? Jel poceo da prica?jeste...
lepo ti je mm rekaoDanas sam uzela kesu za smece i pokupila sve i jedan papiric sa igralista. Ne bi covek verovao koliko smeca. Puna kesa. A pet minuta posla.
Kaze mm “To je posao komunalca.”
Jeste ali dok se oni smisle, nasa deca se tu igraju svaki dan.