Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zapadnim zemljama se divim najvise zbog ekologije.Kako su oni to sve regulisali.Cist i vazduh i priroda i ulice.
I niko nikog ne treba da opominje.Podrazumijeva se da se smece ne baca okolo.
Док смо живели у кући разврставали смо смеће. А на крају дворишта смо бацали био масу.

И на послу вадим из канте и скидам. Не знам шта им је тешко да лепо само оставе поред. Лакше је него да га опет наврну па баце.
А колу пију као на такмичењу. Чудим се да још зубе имају.
Kod nas u gradu nedavno sredili kanal koji tece kroz grad.Stvarno lijepo uradjeno,ocisceno,poplocane staze,postavljene klupe,kante za smece.
I opet narod baca smece okolo.Sta covjek da kaze?
A vjerovatno i u vodu.

Kod nas u gradu nedavno sredili kanal koji tece kroz grad.Stvarno lijepo uradjeno,ocisceno,poplocane staze,postavljene klupe,kante za smece.
I opet narod baca smece okolo.Sta covjek da kaze?
A vjerovatno i u vodu.

Никада нећу разумети такву немарност. После ти исти кењају како нам је све прљаво.

Видела сам ја смећа и на западу, ихахај. Само треба заћи мало изван центра.
Mozda se nisam dobro izrazila...prvenstveno mislim na Njemacku,Austriju,Svajcarsku i Sloveniju.
Rim je,recimo,prljav katastrofa.
U ovim navedenim drzavama sam i bila izvan centra.Sve je savrseno cisto,svaki pedalj njive obradjen,svaka livada pokosena,smeca nigdje,dvorista uredjena.
A Grci su ko i mi.Realno,cistoca i urednost im je slicna kao i u Cg.
Jedino su sve plaze i more,zaista bile ciste.

Danas je kod nas veliki problem cijena nekretnina. Da ne bude da samo kukam na pare, nije to samo zbog nepriustivosti nego ovakva cijena se kosi onome kako ja dozivljavam nekretninu.
Za mene je to ulozen novac koji ces moci da povratis, da tvoja nekretnina zadrzi vrijednost. Ove cijene nece moci da se vrate.
Kupovinom malog imam osjecaj da moja imovina ima vrijednost, bice ga lakse iznajmiti ili prodati. Tuda ce proci metro (ako ikada prodje) pa mu to nece oboriti vrijednost.
A ovi veci, samo racunam koliko gubim kada se za deset godina trziste vrati na ono od prije koju godinu.
Tržište se neće vratiti na ono pre neku godinu, na to nemoj da racunas. To svi stalno govore, a cene nekretnina otkako smo mi kupili stan pre 12 godina non stop rastu.
Gledaj da ti bude funkcionalno i da imas prostora i pristojnu prateću infrastrukturu. Meni sama lokacija, deo grada, pogled sa terase nisu bitni. Bitan mi je prostor u kome živim, da mi je tu lepo i komotno

Све оно што трули и што можеш употребити за храњење земље у башти. Нпр. кора наранџе.
Paaa bas i ne
Dosta toga zakiseljava zemljiste pa posle muka sa ph zemljista bude, ne moze da raste nista, pa trpaj kalcijum da neutralises...zajebancija velika
Mora se pazi cime se djubri

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back