Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
citav film?imas na YT
to piratizovana verzija ili zvanicna?
ako je zvanicna bas je neobicno hrabar potez
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
citav film?imas na YT
vjerojatno zato sto je neplanirano jednokratno prikazan prije pustanja u bioskope i na druge festivale
redatelj je objasnio taj potez - htjeli su pokazati film umjesto svih tih naduvanih prica tj usprkos njima da publika sama prosudi
sto je skroz ok
e, sad da bi zaradili neki dinar i isplatili troskove ne mogu ga odmah dati u video klub
pa znas kako, ja sam bacila rovcaUopste ne kapiras da je to tebi palo na um,a ne meni.
nisu bioskopi jedina opcija danasВидиш да биоскопи практично не раде.
snimak sa rts-a ofccitav film?
to piratizovana verzija ili zvanicna?
ako je zvanicna bas je neobicno hrabar potez
nisu bioskopi jedina opcija danas
imas gomilu streaming servisa
amazon prime, netflix, hulu...pa razne ruske, kineske, indijske...servise
svi oni prave dilove za emitovanje
pirat znacisnimak sa rts-a ofc
ma na gomili kanala, uobicajeno, sve osim filmova moze da se vracaJuče su rekli ad će biti prikazan samo sinoć u 20h, i da neće moći da se vrati.
pa zavisimeni se desilo prvi put da nesto ne mogu da vratim
bar se ne secam da mi se do sada desilo
a nikad nista ne gledam na vreme
Ja sam bila ironicna,ali ti to slabije shvatas.pa znas kako, ja sam bacila rovca
al ti si ga zagrizla
ok, njih nesto ni ne gledampa zavisi
mislim da npr ne mozes sve domace serije vracati
Ja sam bila ironicna,ali ti to slabije shvatas.
Inace,svi smo znali ko je unuka Mile Budaka,ali ona zbog toga nikad nije bila ni najmanje ugrozena,ni diskriminisana,iako je bio i rat.
Kod nas je inace zivjelo jako malo Hrvata, nismo bili u direktnom kontaktu s njima,tako da je ta tvoja prica o strahu od invazije besmislena.
Ali da,imam u memoriji rijeci moje babe,dakle ne Karadzica ili bilo koga drugog,kojoj su ustase odvele oca u Jasenovac,ko su oni i sta su.
Pri tom,opet ne smatram sve Hrvate ustasama,niti ih krivim za ustaske zlocine.

Naravno da cu da razjasnim.Zasto se bojis razjasnjavanja?Ja sam iskrena i otvorena,ne govorim nista hinjski,onako ispod radara,cime se ti bas sluzis.a ja sam bila mrtva ozbiljna
sto nije promaklo tvom ostrom oku pa si se primila
i jos uvijek se primas
valjda iz potrebe da razjasnis neke stvari
![]()
,da ja mrzim druge nacije jer eto ne bih se druzila sa unukom doticnog ustase,jer znam ko sam.Mozda i ne bi trebalo da se druzim,ali ovakva kakva sam,druzila bih se.Naravno,ako je kao osoba ok.Bila si mu skolski drug mozda?mislim, opusti se, limune, i sveti sava je bogumile solidno zajebao pa mu to vise ne uzimamo za zlo...mada, i nema ko
)Naravno da cu da razjasnim.Zasto se bojis razjasnjavanja?Ja sam iskrena i otvorena,ne govorim nista hinjski,onako ispod radara,cime se ti bas sluzis.
Spocitavas mi,sto bi rekli Hrvati,da ja mrzim druge nacije jer eto ne bih se druzila sa unukom doticnog ustase,jer znam ko sam.Mozda i ne bi trebalo da se druzim,ali ovakva kakva sam,druzila bih se.Naravno,ako je kao osoba ok.
A ne mislim ni da je lose znati ko si i sta si,ko su ti preci,postovati tradiciju.Zasto bi nekom trebalo smetati ako ja znam da sam Srpkinja?
Meni niko ne smeta,dok je normalan.Ali mi smeta to konstantno pluvanje po Srbima,to sto oni postuju svoju tradiciju i istoriju, i toboze ugrozavanje nekakvih prava,a zivis kod Srba kao bubreg u loju.
nisam, nego imam losu naviku da pratim na casovimaBila si mu skolski drug mozda?
Ne daji sebi na znacaju,editujem,jer radim jos nesto paralelno,pa ne mogu da se posvetim temi kako treba.totalno si zlato limune
nisam ni bila svjesna kolika si moralna gromada dok to nisi sama razjasnila
vjerojatno zato sto su tvoji casni i ispravni postovi mom hinjskom oku i uhu zbunjujuci u svojoj direktnosti pa cak i kontradiktorni
u momentima cak ta sofisticirana ironija prodje nedetektovana
sto nema veze sa zakonima logike, naravno, vec s mojim predrasudama formiranim iskljucivo na temelju pogresno protumacenih postova
no, hvala bogu i svetom savi sto postoji edit pa to mozes naknadno svesti na pravu mjeru i ovako elegantno razjasniti, bez patosa i gorcine
eto.
I jos samo ovo,i necu vise obecavam)
Sta tebi toliko smeta Sveti Savo?Pominjes ga,evo,u desetinama poruka.Sta ti je skrivio?
Zao ti bogumila,sta?
Ne razumijem,a bas bih voljela da razumijem.
Ne daji sebi na znacaju,editujem,jer radim jos nesto paralelno,pa ne mogu da se posvetim temi kako treba.
Dakle,da ne pricamo o meni,ako mozes odgovori mi na prethodno pitanje,pa da zavrsimo ovu diskusiju i ostavimo Svetog Savu na miru.

molim Vas
budite dame iako ste gospodje![]()