Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vjerojatno zato sto je neplanirano jednokratno prikazan prije pustanja u bioskope i na druge festivale
redatelj je objasnio taj potez - htjeli su pokazati film umjesto svih tih naduvanih prica tj usprkos njima da publika sama prosudi
sto je skroz ok
e, sad da bi zaradili neki dinar i isplatili troskove ne mogu ga odmah dati u video klub

Видиш да биоскопи практично не раде.

pa znas kako, ja sam bacila rovca
al ti si ga zagrizla
Ja sam bila ironicna,ali ti to slabije shvatas.
Inace,svi smo znali ko je unuka Mile Budaka,ali ona zbog toga nikad nije bila ni najmanje ugrozena,ni diskriminisana,iako je bio i rat.
Kod nas je inace zivjelo jako malo Hrvata, nismo bili u direktnom kontaktu s njima,tako da je ta tvoja prica o strahu od invazije besmislena.
Ali da,imam u memoriji rijeci moje babe,dakle ne Karadzica ili bilo koga drugog,kojoj su ustase odvele oca u Jasenovac,ko su oni i sta su.
Pri tom,opet ne smatram sve Hrvate ustasama,niti ih krivim za ustaske zlocine.

Ja sam bila ironicna,ali ti to slabije shvatas.
Inace,svi smo znali ko je unuka Mile Budaka,ali ona zbog toga nikad nije bila ni najmanje ugrozena,ni diskriminisana,iako je bio i rat.
Kod nas je inace zivjelo jako malo Hrvata, nismo bili u direktnom kontaktu s njima,tako da je ta tvoja prica o strahu od invazije besmislena.
Ali da,imam u memoriji rijeci moje babe,dakle ne Karadzica ili bilo koga drugog,kojoj su ustase odvele oca u Jasenovac,ko su oni i sta su.
Pri tom,opet ne smatram sve Hrvate ustasama,niti ih krivim za ustaske zlocine.

a ja sam bila mrtva ozbiljna
sto nije promaklo tvom ostrom oku pa si se primila
i jos uvijek se primas
valjda iz potrebe da razjasnis neke stvari
:lol:

a ja sam bila mrtva ozbiljna
sto nije promaklo tvom ostrom oku pa si se primila
i jos uvijek se primas
valjda iz potrebe da razjasnis neke stvari
:lol:
Naravno da cu da razjasnim.Zasto se bojis razjasnjavanja?Ja sam iskrena i otvorena,ne govorim nista hinjski,onako ispod radara,cime se ti bas sluzis.
Spocitavas mi,sto bi rekli Hrvati :) ,da ja mrzim druge nacije jer eto ne bih se druzila sa unukom doticnog ustase,jer znam ko sam.Mozda i ne bi trebalo da se druzim,ali ovakva kakva sam,druzila bih se.Naravno,ako je kao osoba ok.
A ne mislim ni da je lose znati ko si i sta si,ko su ti preci,postovati tradiciju.Zasto bi nekom trebalo smetati ako ja znam da sam Srpkinja?
Meni niko ne smeta,dok je normalan.Ali mi smeta to konstantno pluvanje po Srbima,to sto oni postuju svoju tradiciju i istoriju, i toboze ugrozavanje nekakvih prava,a zivis kod Srba kao bubreg u loju.

Naravno da cu da razjasnim.Zasto se bojis razjasnjavanja?Ja sam iskrena i otvorena,ne govorim nista hinjski,onako ispod radara,cime se ti bas sluzis.
Spocitavas mi,sto bi rekli Hrvati :) ,da ja mrzim druge nacije jer eto ne bih se druzila sa unukom doticnog ustase,jer znam ko sam.Mozda i ne bi trebalo da se druzim,ali ovakva kakva sam,druzila bih se.Naravno,ako je kao osoba ok.
A ne mislim ni da je lose znati ko si i sta si,ko su ti preci,postovati tradiciju.Zasto bi nekom trebalo smetati ako ja znam da sam Srpkinja?
Meni niko ne smeta,dok je normalan.Ali mi smeta to konstantno pluvanje po Srbima,to sto oni postuju svoju tradiciju i istoriju, i toboze ugrozavanje nekakvih prava,a zivis kod Srba kao bubreg u loju.

totalno si zlato limune
nisam ni bila svjesna kolika si moralna gromada dok to nisi sama razjasnila
vjerojatno zato sto su tvoji casni i ispravni postovi mom hinjskom oku i uhu zbunjujuci u svojoj direktnosti pa cak i kontradiktorni
u momentima cak ta sofisticirana ironija prodje nedetektovana
sto nema veze sa zakonima logike, naravno, vec s mojim predrasudama formiranim iskljucivo na temelju pogresno protumacenih postova
no, hvala bogu i svetom savi sto postoji edit pa to mozes naknadno svesti na pravu mjeru i ovako elegantno razjasniti, bez patosa i gorcine
eto.

totalno si zlato limune
nisam ni bila svjesna kolika si moralna gromada dok to nisi sama razjasnila
vjerojatno zato sto su tvoji casni i ispravni postovi mom hinjskom oku i uhu zbunjujuci u svojoj direktnosti pa cak i kontradiktorni
u momentima cak ta sofisticirana ironija prodje nedetektovana
sto nema veze sa zakonima logike, naravno, vec s mojim predrasudama formiranim iskljucivo na temelju pogresno protumacenih postova
no, hvala bogu i svetom savi sto postoji edit pa to mozes naknadno svesti na pravu mjeru i ovako elegantno razjasniti, bez patosa i gorcine
eto.
Ne daji sebi na znacaju,editujem,jer radim jos nesto paralelno,pa ne mogu da se posvetim temi kako treba.
Dakle,da ne pricamo o meni,ako mozes odgovori mi na prethodno pitanje,pa da zavrsimo ovu diskusiju i ostavimo Svetog Savu na miru.

I jos samo ovo,i necu vise obecavam :))
Sta tebi toliko smeta Sveti Savo?Pominjes ga,evo,u desetinama poruka.Sta ti je skrivio?
Zao ti bogumila,sta?
Ne razumijem,a bas bih voljela da razumijem.

ne smeta meni on licno
mislim, zakljucili smo vec da se ne poznajemo on i ja
al mi smeta ispreplitanje mita i cinjenica na takav nacin pa jos u sluzbi propagande
koja najdrskije insistira na polaganju prava da idenitet svih nas i to po principu ili si s nama ili si protiv nas, a ako i nisi s nama, nista ti ne vrijedi jer mi znamo ko si ti
i strpljivo sjedimo i cekamo da se predomisl...prosvetlis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back